reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Już jestem z powrotem :-) Mój mnie dorwał jak wrócił ;-).
Soglam trzymamy za słowo.!
Lovka Nie martw się będzie dobrze :happy2:.
Idę lulu bo przed 8 pobudka a tu już pierwsza w nocy.. Dobranoc ;*****

reklama
Jest prawie 2 w nocy a moje małe pomyślało przed 30 minutami "Haha! Jak fajnie skopać mamusię i to tak bardzo mocno, żeby wiedziała jaki jestem silny!!!".... Przy każdym kopniaku podskakuje a brzuch mi wprost faluje...

Dobryyy ;-) ja u TŻta mojego.. jeszcze do pracy nie poszłam, bo nic nie napisali czy mam dziś przychodzić :-D haha

jak po nocy, przynzawać się bez bicia która wczoraj poszalała i miała stosunkowo udaną noc i się zapomniała i moje przsytulaski zabrała?

edit: właśnie wychodzę do pracy ughhhh.. :-(

Ostatnia edycja:
Słuchajcie... czekałam z niecierpliwością na tą @...spóźniała się już 3....4.....5....dni (co u mnie jest całkiem normalne) wkurzyłam się i zrobiłam test.... I JESTEM W CIĄŻY!!!! :-) KRESKA DOŚĆ BLADA ALE BARDZO DOBRZE WIDOCZNA!!!

P1060099.JPG

To jest 36dc ale nie sprawdzałam kiedy miałam w tym miesiącu owulkę... więć sama nie wiem czy ja jestem przed terminem @ czy po....

Ostatnia edycja:
Fifka to gratuluję ;-) no niejkest taka slaba widac ja i gruba jest ;-) ale fajniemamy nowa fasoleczkę zycze milych 9 miesiecy ;-) GRATULUJĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ ;-)

A mnie od wczoraj coraz bardziej boli podbrzusze... i dzisiaj w tramwaju strasznie sutki swedzialy ahhh ;-)
bede pozniej jak mi sie uda dostac na kompa w pracy narazie kochane ;-) a tempka rosnie ale juz slabiej ;-)

Dziękuje!! :-D Przeczucie było takie że mam poranne mdłości i brzuch @owo boli mnie już od paru dni. A raczej się to nie zdarzało, jak bolał znaczy że okres albo już jest albo będzie lada moment. A tu nic... zero... nawet plamienia. Postanowiłam sobie że poczekam do 15 z testem no i dzisiaj wyszło :-)

Dodam ze robiłam test tydzień temu (tak mniej więcej w dniu @ bo otstni cykl był 30dniowy i teraz też tak zakładałam) i test był negatywny.

Ostatnia edycja:
Atan.. bo tylko przy owulce jest taki gwałtowny skok ;-) potem ona sobie może rosnąc, troszkę zmaleć ale nie może zmaleć do poziomu temperatur niższych .. to wtedy dupa.. no chyba,że na zagnieżdzenie ;-)

Fifka.. widzisz i Ty się doczekałaś.. a teraz się zastanawiam czy z tej ekipy co ja dołączyłam ktoś jeszcze nie zafasolkował.. :> chyba tylko ja i magenta.. albo kogoś pominęłam jeszcze:>

Ostatnia edycja:
reklama
Fifka.. więcej jest negatywnych trefnych niż pozytywnych :-) leć na betkę i ładnie poproś,żeby wyniki były dziś :-)

Do góry