reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
No ale wy rozgadane jesteście! A ja właśnie wróciłam z zakupów i wiem jedno! Juz nigdy nie pojadę na zakupy z babcia mojego męża!!!!!!!!!! Weszliśmy razem do sklepu o godzinie 18.20 po czym się rozdzieliliśmy każdy w swoją stronę no i my z "K szybciutko zakupy do koszyka, z koszykiem do kasy, poszliśmy jeszcze do drogerii na pasażu no i mój poleciał do babci po kluczyki z auta, żebyśmy mogli już zakupy sobie rozpakować więc my weszliśmy do samochodu o godzinie 19.40 a dziadkowie przyszli o 20.40 :wściekła/y: myślałam, że oszaleje!
Wróciłam do domu głodna jak wilk więc zjadłam tylko truskawki, zakisiłam sobie ogóreczki a teraz czekam bo mój mąż przygotowuje krewetki!!!! Mnnniaaam

magdalena podziel sie krewetkami az dostalam slinotoku :-)
ale wy plodne jesttescie godzine temu wyszlam z pracy a wy 3 strony zapisaly :-) a ja sie wasnie dowiedziALAM ZE ODJUTRA NIEMAM INTERNETU W DOMKU BO UMOWA Z NEOSTRADA SIE SKONCZYLA A PAN od kablowki z nete jeszcze nie przyszedl a niewiem kiedy przyjdzie matowac bo umowa juz podpisana ...zalamalam sie :-(jak ja bez was wytrzymam :-(

reklama
Do góry