reklama
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Ael nie bój żaby...damy radę
SEKS SEKS SEKS

SEKS SEKS SEKS

Dobra dobra, potem opiszesz jak pensetką mu z tyłka kleszcze wyciągałaśAel nie bój żaby...damy radę![]()
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
No ale wy rozgadane jesteście! A ja właśnie wróciłam z zakupów i wiem jedno! Juz nigdy nie pojadę na zakupy z babcia mojego męża!!!!!!!!!! Weszliśmy razem do sklepu o godzinie 18.20 po czym się rozdzieliliśmy każdy w swoją stronę no i my z "K szybciutko zakupy do koszyka, z koszykiem do kasy, poszliśmy jeszcze do drogerii na pasażu no i mój poleciał do babci po kluczyki z auta, żebyśmy mogli już zakupy sobie rozpakować więc my weszliśmy do samochodu o godzinie 19.40 a dziadkowie przyszli o 20.40
myślałam, że oszaleje!
Wróciłam do domu głodna jak wilk więc zjadłam tylko truskawki, zakisiłam sobie ogóreczki a teraz czekam bo mój mąż przygotowuje krewetki!!!! Mnnniaaam

Wróciłam do domu głodna jak wilk więc zjadłam tylko truskawki, zakisiłam sobie ogóreczki a teraz czekam bo mój mąż przygotowuje krewetki!!!! Mnnniaaam
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
ma_gdaleno mój P. byłby zachwycony, uwielbia krewetki,ja nie za bardzo.
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
magdalena podziel sie krewetkami az dostalam slinotoku :-)
ale wy plodne jesttescie godzine temu wyszlam z pracy a wy 3 strony zapisaly :-) a ja sie wasnie dowiedziALAM ZE ODJUTRA NIEMAM INTERNETU W DOMKU BO UMOWA Z NEOSTRADA SIE SKONCZYLA A PAN od kablowki z nete jeszcze nie przyszedl a niewiem kiedy przyjdzie matowac bo umowa juz podpisana ...zalamalam sie :-(jak ja bez was wytrzymam :-(
ale wy plodne jesttescie godzine temu wyszlam z pracy a wy 3 strony zapisaly :-) a ja sie wasnie dowiedziALAM ZE ODJUTRA NIEMAM INTERNETU W DOMKU BO UMOWA Z NEOSTRADA SIE SKONCZYLA A PAN od kablowki z nete jeszcze nie przyszedl a niewiem kiedy przyjdzie matowac bo umowa juz podpisana ...zalamalam sie :-(jak ja bez was wytrzymam :-(
Magd.a
Fanka BB :)
Seks prokreacyjny - Poradnik przyszłej mamy - - Onet.pl Dziecko
krewetki fuuuj ;-) ale Magda wspólczuje przeżyć..
Ael miłego wieczoru
Ja może wkońcu poszlabym się kąpac póki M. jeszcze nie spi :-) a tu mamuśka mnie na skype zagaduje ;-)
krewetki fuuuj ;-) ale Magda wspólczuje przeżyć..
Ael miłego wieczoru

Ja może wkońcu poszlabym się kąpac póki M. jeszcze nie spi :-) a tu mamuśka mnie na skype zagaduje ;-)
reklama
Podziel się: