reklama
Paluszek_
Fanka BB :)
Dagne, no fajniutki już
tez na taki czekam
Dagne śliczny brzusio.
Ja mam taki brzuch taki wypukły pod pępkiem i mnie drażni
.
Uff.. wymieniłam całą wodę i umyłam akwarium ale jestem z siebie dumna :-). Jakie czyściutkie teraz
.
Ael to ja też tak może z 5kg poproszę jak tak rozdajesz ciałko to sobie w cycki wcisnę i w końcu będę je miała
. Ty też dawaj zdjęcie swojego brzuszka .!! :-)
Ja mam taki brzuch taki wypukły pod pępkiem i mnie drażni

Uff.. wymieniłam całą wodę i umyłam akwarium ale jestem z siebie dumna :-). Jakie czyściutkie teraz

Ael to ja też tak może z 5kg poproszę jak tak rozdajesz ciałko to sobie w cycki wcisnę i w końcu będę je miała

dagne
A no właśnie dawaj foto w pasie ciążowym!!! 
donia 1980
dagne no piękny brzuszek, ja mam taki w 8 tyg 
Atan Twój program, na wykresie odlicza Ci teraz dni zafy luteoalnej, te numerki pod temperaturami, dziś masz drugi dzien fazy lutealnej czyli owulacja była wczoraj
mam nadzieję, że trochę wyjaśniłam
Atan Twój program, na wykresie odlicza Ci teraz dni zafy luteoalnej, te numerki pod temperaturami, dziś masz drugi dzien fazy lutealnej czyli owulacja była wczoraj
donia 1980
Dziewczyny zdjęcie jutrooo, dziś mi się dupci nie chce ruszyć, za błogo mi się na wyrze siedzi.
Klari chętnie dam Ci i 10 kg w cyce.
Ja tak ze 4, 5 osób weźmie ode mnie po 5-10 kg to ja osiągnę wymarzoną wagę!!!
Ael Ty nie przesadzaj, tak lekką ręką oddajesz, a gdzie dzidziuś bedzie mieszkał, a co facet będzie macał? pomyśl też czasem o sobie
ja po ciązy mogę oddać 5-10 kg, w zależności ile przytyję, ktoś chętny na 7 m-cy?
reklama
Oj tam Donia!! Cichaj miii!!!! Dziecko zdrowo rośnie a facet narzekać nie będzie!Ael Ty nie przesadzaj, tak lekką ręką oddajesz, a gdzie dzidziuś bedzie mieszkał, a co facet będzie macał? pomyśl też czasem o sobie
ja po ciązy mogę oddać 5-10 kg, w zależności ile przytyję, ktoś chętny na 7 m-cy?
Podziel się: