reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dagne bardzo ładny brzuszek :-) (uuf nie muszę dawać swojego zdjęcia hihi)
A Pws oglądam na onet vodzie, codziennie przez 18 się pojawia nowy odcinek (prócz łykendów)

Dagne śliczny brzusio.
Ja mam taki brzuch taki wypukły pod pępkiem i mnie drażni :dry:.
Uff.. wymieniłam całą wodę i umyłam akwarium ale jestem z siebie dumna :-). Jakie czyściutkie teraz :-p.
Ael to ja też tak może z 5kg poproszę jak tak rozdajesz ciałko to sobie w cycki wcisnę i w końcu będę je miała :-D. Ty też dawaj zdjęcie swojego brzuszka .!! :-)

dagne no piękny brzuszek, ja mam taki w 8 tyg :)

Atan Twój program, na wykresie odlicza Ci teraz dni zafy luteoalnej, te numerki pod temperaturami, dziś masz drugi dzien fazy lutealnej czyli owulacja była wczoraj :) mam nadzieję, że trochę wyjaśniłam

Dziewczyny zdjęcie jutrooo, dziś mi się dupci nie chce ruszyć, za błogo mi się na wyrze siedzi.

Klari chętnie dam Ci i 10 kg w cyce.

Ja tak ze 4, 5 osób weźmie ode mnie po 5-10 kg to ja osiągnę wymarzoną wagę :-D!!!

Dziewczyny zdjęcie jutrooo, dziś mi się dupci nie chce ruszyć, za błogo mi się na wyrze siedzi.

Klari chętnie dam Ci i 10 kg w cyce.

Ja tak ze 4, 5 osób weźmie ode mnie po 5-10 kg to ja osiągnę wymarzoną wagę :-D!!!

Ael Ty nie przesadzaj, tak lekką ręką oddajesz, a gdzie dzidziuś bedzie mieszkał, a co facet będzie macał? pomyśl też czasem o sobie
ja po ciązy mogę oddać 5-10 kg, w zależności ile przytyję, ktoś chętny na 7 m-cy?

reklama
Do góry