reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

robiłam dzis rano test i były 2 kreski..... tylko ze był to test z allegro za 1zł i nie ufam mu..... pozniej szybko pojechałam do apteki ale niestety nie mili czułosci 10.. i kupiłam zwykły i wyszła 1kreska :(...... mąż obok pracy w aptece zapyta o ten czulszy..... ja nie biegne dzis na bete bo jutro mam obrone mgr wiec kupe nauki mam.... jutro rano powtorze i skocze ne bete jesli wczesniej mnie nie zaleje

reklama
rasta.. Ty już wszystko w czarnych barwach widzisz ;-) może fasolka nieśmiała jest i na test 25 nie da się złapać :-) potraktuj ją betką to się ujawni :-)

dzieki magda :*
ja wiem wiem.... ale skoro to 3 dzien po terminie to gdyby była to juz mogłaby juz nie być taka nieśmiała

sa dwa rozwiązania... albo stres przez pisanie pracy i obrone albo fasolina spowodowało ze latam co chwile do WC i sprawdzam czy mi nie pociekło. jak narazie sie nie zanosi.... zero bolu brzucha

Wiesz ze już nie jeden był przypadek,że fasolka dopiero na becie się ukazała, ze na test się złapać nie dała nawet tydzień po spodziewanej @ ;-) widzisz,że Fifka też 5 dni po terminie a krecha widoczna, ale nie taka jak kontrolna :-)

No ciężko będzie się skupić na czymś innym :-) ja też w tym roku obrona.. dziś do dziekana idę.. i zarazem promotora.. masakra :-)

obrona to juz raczej pikus... dla mnie najgorsze było to pisanie pracy.... każdy po pracy wolne a ja do kompa i pisanie.... ciepło sie robiło a ja nie wychodziłam i pisałam.... potem poprawki, kolejki w xero, kolejki do promotora......

witajcie kobietki :-)
witam sie po powrocie i moge tylko wszystkim polecic taki wyjazd :tak: nie dam rady was nadrobic wiec bardzo prosze o jakis skrocic jesli ktoras bedzie tak mila :blink:
rasta trzymam &&& bardzo MOCNO!!!
ide za raz na usg i dowiem sie czy pecherzyk byl tak mily i pekl wiec bardzo prosze o &&& bo umieram ze strachu...

reklama
Do góry