reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

kochane tak delikatnie was nadrobilam ale zeby nic nie namieszac to tylko -
witam nowe staraczki :-)
fifka gratulacje!!!
Magd.a fajnie ze zagladasz na moj wykres :tak: bede wdzieczna za komentarze
Truskawcia ja tez tesknilam :-)
dzis moj 21 dc gin stwierdzil ze sluzowka jak po owu no i pecherzyka brak czyli 99% ze pekl no i do tego jak jeszcze mu powiedzialam ze mialam bol taki mega mega to powiedzial ze super!!! wczoraj zaczelam dupka bo tak mi wczesniej kazal na siedem dni ale dzis kazal brac caly czas bo jest szansa na ciaze!!!
PROSZE trzymajcie &&& MOCNO

reklama
Rasta- o tych testach właśnie coś takiego czytałam jak piszesz i chciałam się dopytać :-D tak że będę sprawdzać jak to ze mną jest :-D
Uda się, uda :-D i będziesz miała swój własny, prywatny cudzik :-D trzymam mocno &&&& żeby wszystko było dobrze :-D

Big- ja też długo się nie staram, bo III cykl teraz mi idzie, a już cierpliwości mi brakuje :-( czasem mówię sobie co będzie to będzie, a za jakiś czas bierze mnie jakiś pesymizm, że skoro Nam nie wychodzi to pewnie jacyś chorzy jesteśmy albo jak :-( eehhhh :-p Zobacz a tu jeszcze tylko troszkę i rodzić będziesz :-D

Vanilia- a Ty tylko wymiotujesz? Nie masz żadnych innych dolegliwości? :-) czujesz się dobrze?:-)

Klari- zobaczysz, że będzie ok. :-D czas pokaże :-D

Atan @ z reguły przychodzi po 14 dniach od owu (przynajmniej tak mnie na studiach uczyli)

Kasia.natka trzyma kciukiasy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Dziewczynki niestety muszę Was opuścić na dziś, biore się za pisanie pracy bo od rana nie miałam czasu... Chciałabym na piatek skończyć ostatni rozdział, może uda mi się w lipcu bronić... trzymajcie kciuki, buziam

Trzymam kcikaski za nowe fasolinki na naszym forum, oby było ich jak najwięcej, rosły zdrowo i nie dawały mamusiom za bardzo w kość

Ostatnia edycja:
Kasia natka trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& uda nam sie w tym samym czasie ;-) mam nadzieje :-) bo moj juz tez pekl ;-)

Madziarka no tez tak mi sie wydawalo dlatego myslalam ze liczac ze wydaje mi sie ze byla 12lub 13 czerwiec owu to okres niby powinien byc kolo26lub27.06 na rocznice slubu ;-)wiec mysle ze moze fasoleczka na rocznice slubu przyjdzie ;-)

Fifka wielkie gratulacje, widzisz tak się stresowałam, a jak wyluzowałaś to siup i jest fasola. Extra!!

Rasta jak masz II to pozytyw i ni ewymyślaj, że allegro. CUDA SIĘ ZDARZAJĄ!!! gratuluję

ale Iwasek będzie miała pisania

kasiu.natko jeżeli cykl jest "normalny" to program sam wyrysowuje, ale jak przebiega trochę inaczej niż książkowo to ten program sobie nie radzi. Na stronie fertlitityfriend jest dużo bardziej zaawansowany i lepszy program.
Co do testów owu to ja z nimi zafasolkowałam, moja koleżanka też. Miałam przez 4 dni testową mocniejszą od kontrolnej i wtedy było bzykanko, ale nie wiem czy gdyby nie było fasolki to bym dalej używała, to droga impreza a mi mierzenie temp. wystarczało.

a kciuki trzymam ma się rozumieć &&&&&&&&
i nawet fluidki poprzesyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A co do brzuszka to poczekacie do 12 tyg. Wcześniej nie dam się namówić.

a ja dziś nowu kapustkę młodą jem

aha i jakiegoś nerwa mam, pokłóciłam się z gościem w metrze bo mi biletu nie chciał sprzedać, wezwał ochronę głupek :szok:

Fifka GRATULACJE!!!
Atan Trzymam kciuki, tak mocno, że aż paluchy bolą :D
Rastafarianka Również trzymam kciuczki :D:D:D:D

A Wam - ciężarówki - POMYŚLNYCH 9 MIESIĘCY I TAK BARDZO CIESZĘ SIĘ WASZYM SZCZĘŚCIEM :D
MINERALNA, PALUSZEK I FIFKA!!!

mnie kusi by za 10 dni testowac ;-) niewiem czy wytrzymam do 27 ;-)w koncu to 12 dni wiec moze moze ;-)boze ale jestem ostatniom optymistycznie naladowana ;-)
Ale niestety musze was opuscic za 30 minut koniec pracy a niewiem czy w domku nadal necik a jeszcze ide kupic mamie prezent imieninowy bo ma 24.06 a 28 maz ma urodzinki a tata imieniny wiec same swieta ;-)wiec w domku zawitam najszybciej kolo 17 ;-)

Donia a co do wykresu to ja sama wyznaczalam faze lutealna magda mi pomogla kiedy ustawic ;-)ten program nie ustawia a na tamtej stronie sie nie polapalam bo ja angielskiego nie umiem ;-(

Lovka i co plamisz nadal czy wredna przyszla ?? robilas moze test ??

Ostatnia edycja:
reklama
Donia ześ się rozpędziła!! poczekam upewnię sie.... bedzie co ma być ;)
truskawica.... Kochana 3 cykle to nie ejst duzo...naprawde... ale uwierz mi nie ma co popadac w paranoje... pomysl sobie tak... jesli staracie sie o dziecko to moze to bedzie ostatnie luzackie lato.... wykorzystajcie to.... moze jakies jeziorko namiocik?? :D :D troche wyluzujecie, odpocznienie, nabierzecie sił i bedzie wsyztko ok ;) ja na poczatku tez popadałam w paranoje... zero alkoholu, imprez... a pozniej jak nam lekarz powiedział co i jak to zdałam sie na niego..... wziełam sie za siebie... i uwierz mi nawet jesli w tym cyklu nie wyjdzie to sie nie załamie...

Madziarka... śliczności!!

Do góry