reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja swojemu z dupy zrobie jesien sredniowiecza. NO szok jacy ci faceci beznadziejni....

No zadzwonił jego wysokość Przemysław i taki se dialog był
-Myszkooo beedeee ww domu za 20 minut. OOOkkeeejjj?
_Nie ok.
- to maaam nieee wraaacać?
-Rób se co chcesz, niech cie kolega przygarnie,przeleci cie to zobaczysz, docenisz...
-Tooo jaa będę w dooomu szyppkoo.NIee bąć złaaaa..

No coment

Będzie dzisiaj spał bez kołdry przy otwartym balkonie. Bez bokserek rzecz jasna

Ostatnia edycja:
reklama
hahaha :-D nie no rozwalił mnie ten dialog. :-D
No ale ci faceci to czasem w ogóle nie potrafią myśleć..
Mój też wyszedł z jakieś pół godziny temu do kolegów ale niech sobie posiedzi z nimi :happy2:. Później będzie tylko mój ;-).

A jutro mieliśmy jechać do moich rodziców. Boże jak mi się przez Niego zrobiło niedobrze... Co za kretyn :/ Eh zaraz zwymiotuje... :/ Ja mu dam jutro [Kochanie], ciekawe jak on zamierza jutro funkcjonować... :/ O rany!!! Masz rację... Jego Wysokość (w tej sytuacji) Piotr :/

Klari tu już o nic nie chodzi, niech se ma tych kolegów tylko,, że ja do łazienki po meblach chodzę, łóżko 20 minut ścieliłam. Nawet się postarałam, dokuśtykałam do kuchni i mu zupkę ugotowałam, kalafiorkową, ulubioną. Kurna ostatni raz!!!
Pomijając fakt, że tylko jutro ma wolne a tak to cały weekend w pracy po 15 godz

Lovka a zrób jak i ja, nie przykrywaj na noc niech dupe wyziebi to szybciej wytrzeźwieje

Uciekam
papa

Ostatnia edycja:
My jutro mamy grilla u mojej babci i się zastanawiam jak my w piątek na jagody rano pojedziemy :confused:
Wiem o co ci chodzi. I w takiej chwili powinien być przy tobie a nie łazić gdzieś..

Ostatnia edycja:
Dziurko dobry pomysł ;) Ale już leży na kanapie pewnie ;D Bo cisza... Niech ja tylko usłyszę chrapanie! Rozumiem się napić, ale po co pić i rzygać?!

dalam kazal schowac bo nikt niewie mowi ze chce odrazu rodzica powiedziec i chcial powiedziec na mamy i taty imieninach ale ja siem boje mojej mamy nadal itd wole dopiero jak bedzie usg pierwsze ;-) a pierwsza mina heee co znaczy dodatnia beta i o co chodzi zgubil sie aa po chwili do niego dotarlo bede tata i calowal mnie dwa razy i z bananem siedzi przed komputerem dalej ;-)ja to wiecej przzylam myslalam ze sie bardziej ochoczo rozrusza jedynie co to powiedzial do brzuszka czesc fasolko :-) i buzi dal :-)

Mój pijany paskud, to non stop brzuch całuje! :) To miłe, muszę mu jakoś na ambicje wejść za dzisiejszy występ... Ojjj córunia, nie byłaby dumna z takiego tatusia... :/ Oj nie...

reklama
juz zacczyna mowi do mnie mamuska mamuska a ja mowie co tatus a on mowi ze stara sie nie poplakac z radosci i mowi ze to najlepszy prezent na rocznice i urodziny :-)

Do góry