reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

to przyjedz spotkamy sie w trojke :-) do tego czasu moze bede miec usg :-)
zastanawiam sie bo wedle kalkulatora to bym miala 5 tydzien ale owulacja 2 byla ponad tydzien temu a ona mowila ze jestem w przedziale 3-4 tydzien wiec moze dzidzius jest z tej pierwszej owulacji tej z 27.05 maja a druga byla 13.06 :-) ale jestem ciekawa teraz :-)

kwiatuszek specjalnie dla ciebie pierwsze dzisiejsze fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-)

Ostatnia edycja:
reklama
witam w ten paskudny dzien :-)
u mnie od rana leje chociaz teraz to chyba nawet przestalo :eek:
o tempce nie chce mi sie gadac :no:
gin kazal zrobic bete pod koniec m-ca i jak negat to dopiero odstwic dupka wiec jeszcze troche poczekam

Atanku dziekuje za cieple slowa pod wykresem

Ostatnia edycja:
Witajcie. Ciężką noc miałam. Wszystko słyszałam jak mój mąż do miski rzygał. Matko Święta... :/ A teraz śpi, ale go niedługo obudzę! I nie zrobię mu rosołku, wyrodnemu ojcu :D Macie jakiś dobry sposób na kaca? Bo teraz pewnie jak się obudzi to mu głowa pęknie. Kefir to znam... a może coś oprócz tego? :D

A u mnie wyszło piękne słonko od rana ;) Choć na dworze po wczoraj się pewnie trochę ochłodziło... Ale to nawet lepiej, bo nie znoszę gorączki :( No chyba, że jestem na wakacjach... to inna sprawa :D

niewiem kiedy magenta nie powiedziala kiedy przylatuje ze szwecji :-) czekamy na jej odpowiedz jak wroci z pracy :-)
kasia napisalam ci komentarz pod wykresem !!! i usmiech nie spadla pod linie!!! mi spadla a co mam teraz w brzuszku !!??optymistką musisz byc !!
lovka jak myslisz lapie sie jeszcze na lutowe ??

Ostatnia edycja:
Atan myślę, że jeśli dzidzia będzie szybko chciała wyjść do kochanych rodziców, to łapiesz się na lutowe bez problemu! Już dziś możesz to smarkaczowi narzucić ;)))))!!!!

hehe to maksymilian ma byc w lutym juz mu powiedzialam :-) czytam watek lutowy ale trochetych stron jest nie polapie sie raczej duzo tam kobiet :-)
lovka ale sie ciesze ze nam sie udalo :-)

a ja se zmierzylam podbrzusze mam 111,5 cm :-)

Witam moje drogie panie!
Moje COŚ wstało, się kąpie ale kaca nie ma. Na jego szczęście:-) Teraz będzie odkupiał swoje winy. Ma gotować obiad, posprzątać a ja...siedzę i nic nie robię. W nosie mam. Ale w nocy było tak....
-Mycha daj mi kawałek kołdry
-NIe!!!
-Czego nie?
-Bo nie.
-To nie.
I ot tak to rozmawiamy od wczoraj.

reklama
Do góry