reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Oglądam Sex in the city.. i padło pytanie,czy można się w ciąży kochać, czy nic się dziecku nie stanie, na to jedna z bohaterek, a jak myślisz skąd u dzieci dołeczki w policzkach :D hahahaha

Ael kuku namuniu masz ! Jasne, ja Wam tyłek będę słać a Wy brzuchy , spadówa ! Niech Cię Wiktor za to pokopie po żeberkach :-)

Dziurka no domyśliłam sie że raczej nie sprawdzałaś w wykroczeniach:-D Dreszczyk i adrenalinka podkręca;-) Czasem trzeba sobie zycie urozmaicić hihihi
Madziu a później dziecko podejdzie poklepie ojca w czoło i zapyta-przyjemnie?????
Skoro my możemy pokazywać brzuchy to nie daj się prooooosić..pokaz tyłek...pokaz tyłek!:-)

Madziu no coo, my ciężarówy cyce na zdjęciach pokazujemy to dla wyrównania sił w przyrodzie TY powinnaś nam pokazać tyłeczek!

Kto jest za tym by Madzia dała zdjęcie tyłka, ręka do góry!!!

Madzia no pokaż pokaż! Ja ci obiecuję, że jak zafasokuję to tez pokaże!:-)
Nogi i rece do góry! Znaczy sie 4 głosy za
Iwasku no a co sie będziemy szczypać. nastepnym razem to weźmiemy zaswiadczenie od lekarza i z forum, że my starający się i co nam tu Straz Miejska przeszkadzać będzie! A sio...I założę sobie na plecy tabliczkę.."NIE PRZESZKADZAĆ. TRWAJĄ STARANIA!":-)

reklama
A tam usprawiedliwienie, Dziura ja powiadomię całe Twoje miasto, że wy macie święte prawo starania się o dziecko w każdym miejscu publicznym i nic wam zrobić nie mogą. Ooo!

Do góry