reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

fiona zgadzam sie tez bym dwa badania robila ;-) wazne by byc w 100% pewnym ;-) bedzie dobrze ;-) !! czuje to w kosciach ;-)

reklama
A ja z kolei uważam, że jak lekarz na USG mówi, że jest ok, to nie ma po co robić dodatkowych badań, bo ja mu wierzę :) ale zrobiło się cieżarówkowo.

bo wszystkie staraczki zabraly sie do roboty ;-) trzymamy kciuki dziewczyny ;-) i fluidki przesylamy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ja zawsze siedze z wami wczesniej tez mnie bylo duzo ;-) bo ja uzalezniona od was ;-)

Mały się budzi co chwilę.. ja chyba dzis mam nie przespana noc :-( a już z checia bym sie polozyla..

spac nie bede bo do 12;30 spalam ;-) z przewami na siusiu ;-)i miezenie tempki o 8 ;-) to teraz mi sie niechce a maz kabaret na dwojce oglada ;-)

JUŻ MI DO WYRAA! ALE TO JUŻ! Nie ma was tutaj! Atan Ty się nie tłumacz, ciężarówka jesteś, powinnaś teraz dużo spać! Mijenka już sio do wyreczka, nie ma nie chce, chcesz i musisz!

reklama
babyy ide sie wykapac :-) zw.. chyba ,że mlody będzie spokojnie spal to ja tez ide.. miałam nadzieje, pogadac ze swoim, ale on korzysta z urokow wolnosci.. jutro mu zrobie pogadane.. :/

Do góry