reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Z 15 minut temu, jak wstałam do kuchni to zaczęło boleć :( I wzięłam tabletkę lada moment :)
Więc mówię, masz 20 minut na zadziałanie tabletki. Jeśli nic po niej przejdzie, niech Cię małź wiezie na pogotowie. I ja nie żartuje kochana. Wiesz dobrze, że ja jestem wyczulona na takie sprawy. Na ostrym mają prawo Cię przyjąć bo bodajże może to być obecnie ciąża zagrożona z powodu skurczy, bo te bóle jak na @ to nic innego jak skurcz macicy w ciąży, ale w tak wczesnej ciąży może być niebezpieczny.

reklama
Odczekam 20 minut i jeśli nic się nie zmieni to jedziemy do szpitala, P się już ubrał i siedzi jak na szpilkach i czeka, pyta co chwile, czy mi już lepiej. Strasznie przestraszony jest.

witam wieczorowo
Magd.a - dobry wieczór
biggrin.gif

Soglam - wszystkiego naj naj naj
Sil - gratuluje pierwszego kopniaczka od maleństwa
Laura - witaj
biggrin.gif

Ael - filmik super i cieszę się że wszystko ok
Fiona - cieszę się że i u ciebie wszystko ok
Lovka kochana trzymaj się i pisz co się dzieje!!!

Ael nie krzycz ale weszlam zobaczyc czy mi dobranoc napisalyscie a tu widze lovka co sie dzieje trzymaj sie pisze do ciebie na gg ale masz wylaczone OLA trzymaj sie dawaj znac co i jak <przytul> suchaj sie ael !! ona ma racje !!

Lovka szczerze powiedziawszy, ja jednak optuje byś pojechała na wszelki wypadek na ostry. Bo to nic nigdy nie wiadomo.
Tam zrobią Ci usg i jeśli na nim coś wyjdzie, skąd taki ból to przynajmniej będą wiedzieli jak się za Ciebie zabrać by wyleczyć i ciążę przetrzymać.
Więc się już ubieraj. Na ostrym powiedz, że boli bardzo i długo.

Atanku nie krzyczę, dbam o Twoje zdrowie i Twojego maleństwa.

reklama
Ael, czemu na mnie nie nakrzyczysz, ja bym potrzebowała dostać ostrą zrypkę... Już mi kochany mąż przynosi ciuchy do ubrania, bo myśmy już po kąpieli latali w piżamkach :)

Do góry