Więc mówię, masz 20 minut na zadziałanie tabletki. Jeśli nic po niej przejdzie, niech Cię małź wiezie na pogotowie. I ja nie żartuje kochana. Wiesz dobrze, że ja jestem wyczulona na takie sprawy. Na ostrym mają prawo Cię przyjąć bo bodajże może to być obecnie ciąża zagrożona z powodu skurczy, bo te bóle jak na @ to nic innego jak skurcz macicy w ciąży, ale w tak wczesnej ciąży może być niebezpieczny.Z 15 minut temu, jak wstałam do kuchni to zaczęło bolećI wzięłam tabletkę lada moment
![]()
reklama
A ból coś zelżał, czy w ogóle coś się zmieniło czy nic?Odczekam 20 minut i jeśli nic się nie zmieni to jedziemy do szpitala, P się już ubrał i siedzi jak na szpilkach i czeka, pyta co chwile, czy mi już lepiej. Strasznie przestraszony jest.
kasia.natka
Fanka BB :)
witam wieczorowo
Magd.a - dobry wieczór
Soglam - wszystkiego naj naj naj
Sil - gratuluje pierwszego kopniaczka od maleństwa
Laura - witaj
Ael - filmik super i cieszę się że wszystko ok
Fiona - cieszę się że i u ciebie wszystko ok
Lovka kochana trzymaj się i pisz co się dzieje!!!
Magd.a - dobry wieczór

Soglam - wszystkiego naj naj naj
Sil - gratuluje pierwszego kopniaczka od maleństwa
Laura - witaj

Ael - filmik super i cieszę się że wszystko ok
Fiona - cieszę się że i u ciebie wszystko ok
Lovka kochana trzymaj się i pisz co się dzieje!!!
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
Ael nie krzycz ale weszlam zobaczyc czy mi dobranoc napisalyscie a tu widze lovka co sie dzieje trzymaj sie pisze do ciebie na gg ale masz wylaczone OLA trzymaj sie dawaj znac co i jak <przytul> suchaj sie ael !! ona ma racje !!
kasia.natka
Fanka BB :)
ufff Lovka...cieszę się że czujesz poprawę
Lovka szczerze powiedziawszy, ja jednak optuje byś pojechała na wszelki wypadek na ostry. Bo to nic nigdy nie wiadomo.
Tam zrobią Ci usg i jeśli na nim coś wyjdzie, skąd taki ból to przynajmniej będą wiedzieli jak się za Ciebie zabrać by wyleczyć i ciążę przetrzymać.
Więc się już ubieraj. Na ostrym powiedz, że boli bardzo i długo.
Atanku nie krzyczę, dbam o Twoje zdrowie i Twojego maleństwa.
Tam zrobią Ci usg i jeśli na nim coś wyjdzie, skąd taki ból to przynajmniej będą wiedzieli jak się za Ciebie zabrać by wyleczyć i ciążę przetrzymać.
Więc się już ubieraj. Na ostrym powiedz, że boli bardzo i długo.
Atanku nie krzyczę, dbam o Twoje zdrowie i Twojego maleństwa.
reklama
Podziel się: