reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
oj będzie:-) bo on jest po nocce i cały dzień wracał do domu.A ja mam dziś owulacje:wściekła/y:
No to wiesz, ale małż nie musi wiedzieć i brać czynny udział w starankach :-D Weź go na śpiku, przynajmniej mu sen erotyczny zafundujesz :-D

Dziurka za późno czekolada wyszła, trza było mówić wcześniej XD ale cukinię to i tak Ci całą zjem :p

ojoj to nie dobrze to go moze pomecz i powiedz ze to wazne i moze sie obudzi ;-) wymysl cos ;-)

Ja proponuje zaczac go podniecac gdy spi ;-D

jak to nieda powinien sie podniecic p**** od lodzika ;-) a wtedy wskakujesz na niego i jak sie obudzi to fajnie jak nie to tez go napewnno doprowadzisz ;-)

ide ogladac gnomeo i julia ;-) wiec narazie kochane ;-) juz nic nie bede mowic nic o lodach ;-P ale przypomnialas mi o moich w lodowce ;-D

reklama
Sil, bardzo wciągającego bloga prowadzisz- gratuluję świetnego języka i dobrych niekiedy podtekstów :) czytam od godziny :)
Pozdrawiam Was wszystkie :) czy to nimfomanki czy też nie ;p

Do góry