reklama
Ael mogę sobie wyobrazić co twój czuł bo jak mój mężulek w tamtym tyg chciał przyłożyć uszko do brzuszka to niespodziewanie dostal takiego kopniaka w policzek że przerażony odskoczył z wrzaskiem i nie wiedział co się dzieje, a gdzy do niego dotarło że to córeczka mu kopniaczka zasunęła to tak się śmialiśmy że myślałam że sie posikam 
Mój też raz dostał kopa w polika, ale zauważyłam, że młody nie lubi jak ktoś obcy dotyka brzuch, szczególnie lekarzy bo uciskają brzuch, a przed badaniem on grzeczny po badaniu wyżywa się na biednej mamuśce...heeeh.... Ostatnie kilka dni był nawet grzeczny a wczoraj się rozszalał. Dziś też zauważyłam, że tłucze się tak, że ja nawet tego nie czuje a widzę jak brzuch chodzi, więc nie wiem jak mój mały ninja to robi.Ael mogę sobie wyobrazić co twój czuł bo jak mój mężulek w tamtym tyg chciał przyłożyć uszko do brzuszka to niespodziewanie dostal takiego kopniaka w policzek że przerażony odskoczył z wrzaskiem i nie wiedział co się dzieje, a gdzy do niego dotarło że to córeczka mu kopniaczka zasunęła to tak się śmialiśmy że myślałam że sie posikam![]()
Dzień doberek...
Dziura trzymam z całej siły kciuki za jutrzejszy dzień, oby to był dla Ciebie najbardziej zakręcony dzień w życiu (w sensie, że będziesz szalec z radosci po zobaczeniu II kreseczek)D
Fionka a jak Ty się czujesz??? Kończymy po malutku I trymestr, strasznie się cieszę!!!!(chciaż u mnie wg ostatniego USG ciąża tydzień młodszza niż wynika ze suwaczka) *U mnie już troszkę widac brzuszek![]()
Ooooo moje słoneczko przyszło.U mnie wszystko ok badanie wyszło ok nie mam Toksoplazmozy cukier tez w normie.Dzidzia rosnie prawidłowo tak ze wszystko w jak najleprzym pozadku.Mdłosci przeszły sennosc tez.W piatek pani Gin pobrała mi krew na badania genetyczne i wyniki bede miała 26 lipca mam nadzieje ze tez wyjda dobrze.Mysle ze mi tez brzusio troszke urusł ale zawsze miałam `boczki` i nie byłam chudzina tak ze jeszcze asz tak specjalnie nic nie widac z tym ze ja sama widze roznice.A co u Ciebie?
Fiona Magdalenia - ZDJĘCIA BRZUCHÓW PROOOOSZĘ!!!
Tak jak pisze mam `boczki` i nie jestem pewna czy to dzidzia czy tłuszcz,chociasz widze ze pepek jest wyzej niz zwykle
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
No u Ciebie to widzę pełen profesjonalizm
Ja aż tylu przeróżnych badań nie miałam ale jak do tej pory również wszystko OK... Przynajmniej nikt nie miał żadnych zastrzeżeń, poza jednym małym szczegółem... Zęby :/ muszę się zapisac do dentysty bo ostatnia pani stomatolog tak mi wyleczyła zęby, że mi z 4 zębów plomby wypadły
no i moje uzębienie nie należy do najpiękniejszych. W czwartek mam wizytę u gina i mam nadzieję, że tym razem to już wszystko zobaczę w 100% :-)
A co do brzuszka to ja też nigdy nie byłam najszczuplejsza ale wydaję mi się, że brzuszek troszkę wydęło, w każdym bądź razie w porównaniu do mojej bratowej, która jest w 16tc ja mam duży bo po niej nic nie widac...
Ael no ja się chyba pochwalę i posłucham Waszych opinii czy to mi się wydaje czy faktycznie coś widac... :-)
A jednak się nie pochwalę bo aparat zostawiłam u rodziców jak ostatnio byliśmy i duuuupa!!! Więc kiedy indziej

A co do brzuszka to ja też nigdy nie byłam najszczuplejsza ale wydaję mi się, że brzuszek troszkę wydęło, w każdym bądź razie w porównaniu do mojej bratowej, która jest w 16tc ja mam duży bo po niej nic nie widac...
Ael no ja się chyba pochwalę i posłucham Waszych opinii czy to mi się wydaje czy faktycznie coś widac... :-)
A jednak się nie pochwalę bo aparat zostawiłam u rodziców jak ostatnio byliśmy i duuuupa!!! Więc kiedy indziej
Ostatnia edycja:
No u Ciebie to widzę pełen profesjonalizmJa aż tylu przeróżnych badań nie miałam ale jak do tej pory również wszystko OK... Przynajmniej nikt nie miał żadnych zastrzeżeń, poza jednym małym szczegółem... Zęby :/ muszę się zapisac do dentysty bo ostatnia pani stomatolog tak mi wyleczyła zęby, że mi z 4 zębów plomby wypadły
no i moje uzębienie nie należy do najpiękniejszych. W czwartek mam wizytę u gina i mam nadzieję, że tym razem to już wszystko zobaczę w 100% :-)
Ja sie brzuszkiem pochwale jak przyjdzie moj M z pracy bo sama nie umie sobie zrobic zdjecia telefonem bo aparat niestety zbubiłam:-(
ma-_gdalena tak sie zastanawiam ktora znas pierwsza urodzi nasze ciaze roznia sie tylko jakims tygodniem według suwaczkow chociasz to nie zaden konkurs kto pierwszy
reklama
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
A no wiadomo...
może w ten sam dzień?? :-)
Podziel się: