reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
malutka dzięki! Ja już się przyzwyczaiłam i nie warto sobie języka strzępić. Moja mam nigdy problemu z ciążą nie miała więc nie rozumie tego.

Atan no dawaj dawaj i żaden brak zainteresowania tylko my tu czekamy babo!

dziura no ja dopiero rozgryzam moją chorobę. Dla mnie to nowość. Nie tyle boje się niedoczynności i guzków ( bo są małe) co tego Hashimoto:wściekła/y: Boje się tego :(:( Ale troche przeczytałam i dużo kobiet zachodzi w ciąże i znosi ją dobrze także troche podniosły mnnie na duchu :)

gocha będzie dobrze, zobaczysz! No i nie stawaiaj sobie sama diagnozy bo się niepotrzebnie negatywnie nakręcisz. Poza tym mamy ponoć XXI w i czego to się teraz nie leczy;-)

no bo pisalam ze kupilam bluzki i ze zrobie zdjecia jak chcecie ;-) wiec robilam ale sie mecze bo bateria slaba a teraz chce pokombinowac by zdjecie brzuszka jedno kolo 2 zrobic by bylo widac jak rosnie ;-)

no bo pisalam ze kupilam bluzki i ze zrobie zdjecia jak chcecie ;-) wiec robilam ale sie mecze bo bateria slaba a teraz chce pokombinowac by zdjecie brzuszka jedno kolo 2 zrobic by bylo widac jak rosnie ;-)

No to czekamy z niecierpliwością... tylko się nie ociągaj... :-D

Dzięki za wsparcie i postawienie do pionu :D Wiem że endo na bank wszystko wytłumaczy i ustawi leki ale przekroczenie tych przeciwciał mówi samo za siebie.. Ale fakt faktem XXI wiek mamy także pewnie niedługo bede z brzuszkiem latać :D
Atan dawaj foty :D

Wiem wiem dlatego trzeba wziąć się za siebie i stawić czoła przeciwnościom losu :D I dzięki wam jest to łatwiejsze. Zawsze potraficie doradzić, pomóc.. Nawet nie wiecie jakie to ważne :)

reklama
Do góry