reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
We wtorek :) Także już niedługo. Ostatnio jak byłam to powiedziała że podejrzewa u mnie te hashimoto ale musiałam zrobić bardziej szczegółowe badania. A z tamtych pierwszych badań nic nie wynikało bo tsh miałam 3,12 teraz mam 3,3 także też nie ponad normy ale powinno być niby do 2 najlepiej.. Zobaczymy co mi babka powie :):)

Atan spory masz ten brzuszek jak na 8 tydz. ale jest śliczny.... ;-) Też już bym taki chciała :blink:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Atan napewno jedno będzie? Bo faktycznie spory brzusio... Ja mam teraz taki jaki Ty, tylko Twój zgrabniejszy. Po mnie to przez pierwsze trzy miesiące nic nie było widać, już się zaczynałam martwić że dzidzia nie rośnie, ale po USG się uspokoiłam

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry