reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Słoneczko dopiero teraz przeczytałam Twoje posty... Dziewczyny wcześniej napisały! Najważniejsze jest żebyś Ty się pogodziła z tym faktem, że jesteś w ciąży, że nosisz pod serduszkiem wielki dar od Boga bo NOWE ŻYCIE!!! Nic nie dzieje się bez kozery, coś tam mamy zapisane w gwiazdach i zazwyczaj jest tak, że wszystko się układa lepiej niż może Ci się na chwilę obecną wydawac! Ważne, że Twoj facet chociaż trochę się zrehabilitował i postanowił dac Wam jeszcze szansę bo jak przeczytałam tego posta, że dziecko to Twój problem to ręce mi opadły i najchętniej klupnęłabym go w łeb :wściekła/y: ale pamiętaj też, żeby nie dac się ogłupic, bo zmienic drobne rzeczy to nie zmienic całą siebie... Nie ten to inny ;-) uwierz mi, że jak jakiś facet się w Tobie zakocha to pokocha też dziecko i nie ważne dla niego będzie czy to jego czy nie jego. Jesteś młoda i całe życie przed Tobą. Musisz tylko wziąc się w garśc i uwierzyc w siebie i we własne siły :-) Ja w każdym bądź razie trzymam z Was kciuki z całej siły i ściskam mocnoooo!!!!!!!!!!!!!

reklama
Słoneczko ja po każdym teście na drugi dzień przyłaziła @.
Ja się teraz trochę obawiam tego, że jak będę w ciąży to że na studiach będą krzywo patrzeć.. ehh..

Ostatnia edycja:
Fluuuiiiidkiiii!!!!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tylko dobrze proszę wykorzystać!!!

UIIIII :-D obiecuję z łapką na sercu, że będą wykorzystane w przyszłym tygodniu:cool2::-D

Ja też go puściłam... ale szybko wyłączyłam, bo w ciąży takich rzeczy lepiej nie oglądać... Ja jestem straszna kocia mama (psia ,frecia itp) i jak widzę jakieś okrucieństwo wobec zwierząt mam ochotę zabić... Moja dewiza "Jak nie potrafisz szanować zwierząt, ludzi też nie będziesz potrafił"

Tak samo walczyłabym ze wszystkimi fermami futer... tam też się cyrki dzieją...

Mnie nawet nie korci żeby obejrzec!!! wystarczy mi to co zobaczyłam, a ja uważam, że dla takich ludzi obóz koncentracyjny w Auschwitz powinien nadal istniec!!!

reklama
mijenka i kasia no czytajcie bo brzuszki byly ;-)

mijenka ja dzisiaj zjadlam tak rano skibke chleba z pasta lososiowa , o 17 zjadlam nalesniki z lodami z kuchcika (bar mleczny) bo bylam glodna a do domu bym nie doszla ;-) w domku cos kolo 20 czy 21 zrobilam koktajl z borowek a przedchwilka zjadlam 2 ziemniaki z gzikiem bo tesciowa mi zostawila w lodowce z dzisiejszego obiadku ;-) a zachcianke mialam ale nikt nie zgadywal na co zachcianka nadal jest ;-)

klari trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i przesylam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

a dla reszty by ten cykl byl owocny oczywiscie tez ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Do góry