reklama
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
No ja też chętnie się poczęstuję...
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Na fermach z prawdziwego zdarzenia jest to samo tyle ze jest zazwyczaj więcej zwierząt i mają na to papiery... zwierzaki trzymane na zimnie bo im jest im zimniej tym piękniejsze futro... karmi się je taka papką którą polewa się klatki. Co zwierzak wyliże to jego, jak spadnie i nic nie zje to już jego problem... Jakie one są przerażone bo czują wokół siebie śmierć...
Fifciu tak z ciekawości, skąd masz takie informacje? 
ja akurat studiowałam zootechnikę, byłam na takiej fermie i widziałam jak to wygląda...
smrodek, brudek jest, owszem jak to przy większej ilości zwierząt ale nigdy nie zdarzyło się, żeby zwierzęta były trzymane w tak małych klatkach jak na tym filmiku, nie miały wody czy pokarmu... ba! nawet zabawki miały...

ja akurat studiowałam zootechnikę, byłam na takiej fermie i widziałam jak to wygląda...
smrodek, brudek jest, owszem jak to przy większej ilości zwierząt ale nigdy nie zdarzyło się, żeby zwierzęta były trzymane w tak małych klatkach jak na tym filmiku, nie miały wody czy pokarmu... ba! nawet zabawki miały...
A ja też brzuchem się pochwale!! A co!!
Zobacz załącznik 372636
Ja wiem,ze jest nieduży... ale dla mnie jest ogromny bo ja zawsze miałam płaski brzucha teraz jak usiądę na wersalce to mam problem z podkurczeniem nóg pod brodę... PRZESZKADZA!!
Ale masz cudny ten brzuszek

Słoneczko bo po to my tu jesteśmy... nie po to żeby zj*bać tylko wesprzećChoć czasem zj*bka sie przydaje, bo to takie wiadro wody na głowę
Ael jest w tym dobra!! Nie przejmuj się, będzie dobrze!
No tak i się stało...jestem KATEM na tym forum.....

A tak poza tym to mam jeszcze pytanie do ciężaróweczek (tych starszych wiekiem ciąży) czy w ciągu ciąży lekarz robił Wam takie rutynowe badanie ginekologiczne??? Bo ja już byłam 3 razy i nic, ja się tam ciesze bo to nic przyjemnego ale właśnie się tak zastanawiam./..
No ja mam zawsze, moja gina bada zawsze szyjkę macicy i palpacyjnie też w ten sposób dzidzie, więc siłą rzeczy i tak ląduje od pasa w dół goła na fotelu.
Ael, Magd.a zboczuchy Wyyy![]()
Ale o co choooodzi??! Ja nie wiem o co kaman????
Jak mnie łeb napier.....a po tej drzemce....
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Dobra laski ja zmykam spać!!
Dobranoc!! starczy tych wrażeń jak na jeden dzień.
Dobranoc!! starczy tych wrażeń jak na jeden dzień.
reklama
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Ael uuu współczuje bo u ani procha żsdnego nie wolno. A może du*cing? u mnie wczoraj zadziałało
Znaczy się pomogło.

Znaczy się pomogło.
Podziel się: