• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
ja robilam tu i tu ;-) a moje zdjecie sie jeszcze nie powtorzylo zadnej dziewczynie ;-) zjadlam lososia gotowanego i makaron w sosie smietankowym ;-) ale bylo dobre mam nadzieje ze tego nie zwymiotuje ;-) a i kupilam w aotece homopatyczne tabletki do ssania na wymioty no zobaczymy co dadza ale to potem nie odrazu po jedzeniu;-) ale nadal mnie glowa boli;-( a pani w aptece powiedziala ze apap to jedyna tabletka co wolno wziasc w ciazy wiec to zrobie zaraz bo od rana sie mecze z ta glowa...

Witam się wieczorowo.
Nie paplajcie tak o zmianach, bo jak ktoś czyta to się kapnie... PW wystarczyły, każdy wie.

Ja dziś u kuzynki byłam, dostaliśmy przewijak, pokrowce na niego, ochraniacz na łóżeczko, łóżeczko i stojak pod przewijak będzie jak go rozkręcą i mój podjedzie samochodem :) i jeszcze matę edukacyjną :) I jeszcze ubranka dostaniemy i rożek :) Więc dziewczyny, co się starają, da się małym funduszem Dzieciaczka wyposażyć :)

Lovka, dobrze, że się okazało lepiej, niż lekarz mówił. Ale bez szaleństw tam :)

Co do sagi Zmierzch, książki mi się podobały, prócz 2, bo mnie Jacob wkurza niemiłosiernie. Film, podobał mi się 1, choć widać niedociągnięcia. 2 mi się nie podobała, oprócz paru scen, na 3 się nie zdecydowałam. Intruz boskiii

Kurcze mam wrażenie że mi się coś chrzani z tym forum. Czytam posty i tak jakby któreś "uciekły" bez ładu i bez składu .

Lovka to całe szczęście że nie jest tak źle :) teraz nic tylko cieszyć się z tego błogosławionego stanu :)

Nie wiem czy Pok była więc zapytam czy coś wiadomo w jej sprawie ??

Odnośnie tej sagi to nawet jednej części nie oglądałam i nie czytałam ... To jest książka fantastyczna , romansidło?

Atan a w pracy już wiedzą że jesteś w ciąży? Czy udało Ci się jakoś te wypady do łazienki sprytnie ukryć?

oolcia nie wiedza a na szczescie szef ma dzis imieninki i skonczyl prace o 17.30 a wymiotowalam po 18.30 wiec luzik ;-) nikogo nie bylo ;-)
a zrobil mi maz zdjecie w ciuchach i bez o boze jaki ze mnie wielkolud :szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry