• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

no mam nadzieję,że tym razem nam się uda, dała nam 3 miesiące na zajście, jak nie to wysyła mnie i męża na badania aby zobaczyć i szukać dalszych przyczyn .... ale myślę,że już będzie wszystko Ok :-D

reklama
Atan ja @ miałam 10 maja i mi właśnie wychodzi względem tej @ 10 tydzień i 6 dni... dlatego pytam z ciekawości. Haha swoją drogą będziemy jakoś zaraz po sobie rodzić :-D

Pyscek to kciuki trzymam za starania!

No wg suwaczków owulacje mam dzisiaj :D kochaliśmy się i kochać będziemy ale myślę że raczej przez to że zawsze po okresie mam chcice przez jakieś dwa tygodnie:D , Słyszałyście o teorii że jak się kocha przed owulką i plemniki przeżyją to większe szanse na dziewczynkę?

Atan brzusio piękny :) Możesz się nim chwalić już od początku ciąży :) Jak patrzyłam na podpis że to już 10 tc to nie mogłam uwierzyć że ten czas tak szybko zapitala ...

Mam pytanie, kupiłam sobie książkę o przebiegu ciąży itd. i zdziwiłam się jak przeczytałam informację : "(...) Wyprodukowanie dojrzałych plemników gotowych do wytrysku zajmuje około 70-80 dni." Jakoś nie mogę przetworzyć tej informacji ... O co w tym chodzi?

A może któraś z Was czyta kryminały i może jakiś polecić?

tak Olcia ja słyszałam, a w dzień owulki szansa na chłopczyka. ale nie wiem czy to prawda ... a teraz pytanie do zafasolkowanych : Czy którejś się sprawdziło ??? :-p

Olcia coś z suwaczkiem masz nie tak nie widać go ...

tylko mi suwaczek z bb co innego pokazuje ahh no niewiem 2 tyg temu gdy bylam u ginka to powiedzial ze 8 tydzien wiec wychodzi jak nic 10 tyd a do tego skarb mamy liczy tygodnie od 1 dnia @ i tyle minelo dokladnie ;-) wie cte suwaczki omijaja troszke ;-)
fifka a jakie duze twoje dziecko ?? bo moje zeszlym tygodniu mialo 13,5mm a teraz to napewno z 2 cm ;-)ale zobaczymy bo w srode chce sie na usg do ginka przejsc ;-) bo do genetycznego nie wytrzymam :-P

Tak jak Atanek się mierzyła`to sama się z ciekawości zmierzyłam w pasie i wyszło mi 127 cm......a przed ciążą miałam 85! Buuu....
I gdybym wam nagle zniknęła to mi laptop siadł bo coś wali się system chyba, że zreanimuje stary lapciok to będę z wami.

Witam ponownie.....Pani internista zwolniła mnie z pracy do czwartku i powiedziała ze jak bede sie jeszcze zle czuc to mam przyjsc w piatek.Powiedziała ze to nie wielkie przeziebienie i dała lekarstwa na kaszel gardło i katarek.Jutro mam wizyte u gina i mam nadzieje ze sie do niej jakos dokulam.Mdłosci mam niesamowite w poczekalni u pani doktor musiałam wyjsc bo myslałam ze wszystkich tam......Nie mam apetytu jem jak ptaszek bo wiem ze musze....

Atan piekny brzusia ja tez juz moge sie swoim chwalic...Teraz czekam z niecierpliwoscia na ruchy

ael to mi duzo nie brakuje do ciebie ;-) cos czuje ze cie przegonie ;-) a jak ci sie moj brzuszek podoba ?? ;-)

nie zgadniecie jakie mi dziecko wyszlo na makemebabies
viewbaby.php

viewbaby.php

Ostatnia edycja:
Tak wiem że nie widać :) W pracy próbowałam zrobić ale nie wychodziło . Zaraz się tym zajmę :)
Ael łącze się z Tobą w bólu , Nie wiem jakim cudem system złapał jakiegoś wirusa. Myślałam , że będę mogła sama go sformatować a tu kicha. Przy pierwszym odpaleniu zrobiłam sobie dwie partycje , a teraz okazało się że producent oprócz tych moich zrobił dwie (łącznie 4 partycje )i na nich jest zainstalowany windows . Oczywiście bez wizyty w serwisie się nie obędzie. Całe szczęście że jest jeszcze na gwarancji ... Kase chcą na wszystkim teraz robić;/

Fiona na co czekasz? Pokazuj brzuchol :)

reklama
Moje ponad tydzień temu miało 2.3 cm więc za tydzień u ginki powinnam już zobaczyć koło 5 cm szkraba :-D Wizytę mam na 3 sierpnia.

Fiona współczuje... no ale takie uroki ciąży... chyba każda teraz to ma... bądź miała

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry