• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witam ponownie.....Pani internista zwolniła mnie z pracy do czwartku i powiedziała ze jak bede sie jeszcze zle czuc to mam przyjsc w piatek.Powiedziała ze to nie wielkie przeziebienie i dała lekarstwa na kaszel gardło i katarek.Jutro mam wizyte u gina i mam nadzieje ze sie do niej jakos dokulam.Mdłosci mam niesamowite w poczekalni u pani doktor musiałam wyjsc bo myslałam ze wszystkich tam......Nie mam apetytu jem jak ptaszek bo wiem ze musze....

Atan piekny brzusia ja tez juz moge sie swoim chwalic...Teraz czekam z niecierpliwoscia na ruchy

daj zdjecie swojego brzuszka :-)

Pyscek system w ogóle nie chciał się włączyć , tylko w trybie awaryjnym . W końcu zrobiłam nakładkę na windowsa i się uruchomił normalnie , ale nie przyjmuje mi numeru seryjnego win7 . czytałam w necie że ten wirus ( nie pamiętam nazwy) przenoszony jest pendrivem . Problem w tym że kiedy to się stało ja byłam na urlopie a z lapka korzystał szwagier a twierdzi że nic nie podłaczał:P Więc nie wiem czym to było spowodowane:P .

Odpowiecie mi na pytanie? Jeszcze jestem niedoedukowana :P
kupiłam sobie książkę o przebiegu ciąży itd. i zdziwiłam się jak przeczytałam informację : "(...) Wyprodukowanie dojrzałych plemników gotowych do wytrysku zajmuje około 70-80 dni." Jakoś nie mogę przetworzyć tej informacji ... O co w tym chodzi?Jakiś błąd w książce ?

Pyscek system w ogóle nie chciał się włączyć , tylko w trybie awaryjnym . W końcu zrobiłam nakładkę na windowsa i się uruchomił normalnie , ale nie przyjmuje mi numeru seryjnego win7 . czytałam w necie że ten wirus ( nie pamiętam nazwy) przenoszony jest pendrivem . Problem w tym że kiedy to się stało ja byłam na urlopie a z lapka korzystał szwagier a twierdzi że nic nie podłaczał:P Więc nie wiem czym to było spowodowane:P .

zainstaluj program oto link

http://download.bleepingcomputer.co...64ed3c4a045660f2ad278c0/4e2db1a7/ComboFix.exe

pobierz uruchom i wszystko zrobi samo, musisz odczekać potem ci kompa zresetuje i znow wlaczy i czekaj jak zakończy wyskoczy ci dokument tekstowy i zobaczysz ile miałaś wirusów . Powinno pomóc :-D

aaa i powyłączaj wszystkie włączone stronki i programy.

Atanku brzusio masz śliczny więc nawet nie waż mi się pisać, że tłuszczyk i tłuszczyk. Po Tobie już ładnie ciążę widać. A co do gonienia mnie w centymetrach to nie wiem czy Ci się uda bo mi jeszcze trochę to brzuch poleci sporo do przodu :-P

Olciu, spróbuj kochanie w sygnaturkę wkleić to:
Ten kod powinien zadziałać. Niepotrzebnie kopiowałaś "url obrazka" trzeba było wziąć "bbcode" dla forum.

daj zdjecie swojego brzuszka :-)

Juz dawałam nie dawno ale moze nie widziałas to wstawie jeszcze raz 001.jpg
zdjecie z 11 lipca

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry