reklama
Wiecie co.. zwróciłam brokuły przed chwilą![]()
oooo .... a testu zrobic nie chcesz... achhhh
dagne
Fanka BB :)
Gocha a testa w domu to ty masz??
kasia.natka
Fanka BB :)
witam się wciąż urlopowo :-) pogoda nam się całkiem popsuła ale i tak wypoczywamy
mój cykl stracony bo tempka nawet nie drgnęła więc owulka postanowiła mnie szerokim łukiem ominąć...nici z rocznicowej niespodzianki :-(
oby chociaż @ szybko przyszła...
a co tu u was? proszę napiszcie w skrócie
Ael liczę na ciebie 
mój cykl stracony bo tempka nawet nie drgnęła więc owulka postanowiła mnie szerokim łukiem ominąć...nici z rocznicowej niespodzianki :-(
oby chociaż @ szybko przyszła...
a co tu u was? proszę napiszcie w skrócie

Nie mam ;p jutro zrobie chybaAle moze to zbieg okolicznośći.. moze się zatrułam albo coś
bo teraz znów mnie zaczął brzuch boleć jak na @.. Już sama nie wiem !!!!
Przede wszystkim nie dorabiaj sobie ideologi bo nie warto, a po drugie zwariujesz... jak zrobisz test to wszystko będzie jasne... Dlatego ja już odpuściłam totalnie, nic nie sprawdza - bo sama popadałam w paranoje i sama dorabiałam sobie ideologie - zwłaszcza wtedy gdy coś mnie zabolało, albo było mi niedobrze... lub bolały mnie mocniej (.)(.) a jak zycie pokazało, ciąży nie ma nadal...
No własnie wiem. Dlatego ja staram się nie nakręcać ;] Ale ten test faktycznie chyba zrobie jutro bo nie wytrzymam..
Zrób jak najszybciej... skoro spóznia Ci się @ już kilka dni, to nie ma na co czekać... Jak jesteś w ciąży to pokażą się już II kreseczki...
reklama
Podziel się: