reklama
Truskawcia
Fanka BB :)
He he Laski ze świrowaniem to tak już jest, ja w poprzednim tygodniu robiłam sobie przemeblowanie (tatuś mi pomagał) i wyobraźcie sobie, że po wszystkim usiadam na łóżeczku i cieszyłam się jak głupia z tego przemeblowania, bo strasznie mi się teraz podoba i… podświadomie, bo wcale o tym nie myślałam, przeszło mi przez myśl „teraz to nawet łóżeczko dla dziecka się zmieści” i dopiero po sekundzie łapałam się sama co ja takiego w ogóle pomyślałam, skoro w ciąży nawet nie jestem
ja to dopiero jestem pokręcona
Fifka- nawiązując do naszej ostatniej rozmowy, to nasza choroba jest tak mało znana, że nie wiadomo dlaczego dzieją się takie zmiany skórne :-) ja czasem też mam tak, że w jeden miesiąc jest okej a na następny (tak jak piszesz) wstyd na ulicę wyjść :-( a łykasz kwas fol. ? :-)
Klari- masz rację
idź na żywioł-co będzie to będzie :-)
Olcia- głuptasku, skąd Ci te myśli przyszły do głowy, że tylko pierwszym wnukiem babcia będzie zainteresowana, albo że Wy komuś zazdrościcie (?) Nie martw się na zapas, starajcie się o tego wnuka to zobaczysz jaka będzie reakcja ;-) a w razie czegoś wypożyczyć Wam mogę moją mamę na babcię
ona jest wspaniałą babcią, i wiem, że będzie dla każdego wnuka taka sama 
She- żebyś wiedziała, że tak powinno być
po zapłodnieniu skóra powinna zmieniać kolor np. na zielony
Wiesz, ja też nie chcę się dopatrywać żadnych objawów, ale kurczę to tak samoczynnie się dzieje :-( a to czekanie jest po prostu straszne :-( póki co mam nadzieję, i trzymam &&&& za Ciebie też
w końcu się uda, musi się udać :-)
Ps. Wiesz mam podobnie jak Ty, że na kilka dni prze @ mnie dopadają wątpliwości :-( więc nie jesteś sama ;-)
Ael- odbierz następnym razem i powiedz, że męża nie ma w domu
niech się odwali
nie złość się tak, bo Ci to niepotrzebne :-*
No wiesz tylko jedna Cię lubi i to nie jestem ja? :-( czuję się obrażona
Dagne- ha ha niezłą masz babcię
ale cóż, nie od dziś wiadomo, że zabobonów jest tyle co ludzi na świecie, i zawsze znajdzie się ktoś kto w to wierzy ;-) Weź laska myśl pozytywnie
no i gratuluję pierwszego kopniaczka bąbelka 
Mijenka- i jak tam u Ciebie? :-) trzymam &&&&
A Ty zamiast się stresować szkoleniem to się ciesz ;-) na pewno nauczysz się i podpatrzysz coś, czego do tej pory nie robiłaś i będzie fajnie
he he a na mnie możesz się uczyć
Soglam- oficjalnie gratuluję pracy!!! Cieszę się, że znalazłaś coś co Tobie odpowiada
i od zimy trzymam kciuki za dzidzię
mam (cichą) nadzieję, że wtedy to i ja będę mogła Ci fluidki wysyłać
Lovka- życzę Tobie ( Wam) z jednodniowym spóźnieniem wszystkiego co najlepsze z okazji rocznicy ślubu :-) dużo miłości przede wszystkim i spełnienia marzeń :-)
Sil- tego kolesia trzeba było trzasnąć w mordę i sobie ulżyć
bo faktycznie zwracał się do Ciebie w złym guście :-/ ja też nie lubię takich głupich, totalnie nie na miejscu żartów :-/
Jej widać już jak dzidzia kopie?
extra :-) a jak Ty się z tym czujesz? :-)
Gocha- a czemu jeszcze nie testowałaś? :-) eeee przecież zawału przez Ciebie dostaniemy
zrób to dla Nas, bośmy ciekawe
w bądź każdym razie trzymam mocno &&&& :-)
Dziurka- a na to Nivea to żeby zagłosować, to trzeba się zalogować? :-)
Madziulek- witam (bo jakoś Cię nie pamiętam), a co się z Tobą dzieje? :-( przykro mi, że ciąży u Ciebie brak :-( trzymam &&&& żeby wszystko było dobrze :-)
Kasia- witaj
jej ale się za Tobą stęskniłam (nawet pytałam o Ciebie wcześniej)
zaczął się sierpień, więc pogoda ma się polepszyć
eeee tam miej nadzieję, może los jednak szykuje Ci niespodziankę ;-) trzymam &&&& :-*
Laura- jej w wakacje zapalenie płuc? Biedna :-( jej niech ten Twój chłop nie przesadza, zdrowie najważniejsze :-)
Haaaaa nadrobiłam wszystko!!
teraz czytejta mój wywód 

Fifka- nawiązując do naszej ostatniej rozmowy, to nasza choroba jest tak mało znana, że nie wiadomo dlaczego dzieją się takie zmiany skórne :-) ja czasem też mam tak, że w jeden miesiąc jest okej a na następny (tak jak piszesz) wstyd na ulicę wyjść :-( a łykasz kwas fol. ? :-)
Klari- masz rację

Olcia- głuptasku, skąd Ci te myśli przyszły do głowy, że tylko pierwszym wnukiem babcia będzie zainteresowana, albo że Wy komuś zazdrościcie (?) Nie martw się na zapas, starajcie się o tego wnuka to zobaczysz jaka będzie reakcja ;-) a w razie czegoś wypożyczyć Wam mogę moją mamę na babcię

She- żebyś wiedziała, że tak powinno być

Ps. Wiesz mam podobnie jak Ty, że na kilka dni prze @ mnie dopadają wątpliwości :-( więc nie jesteś sama ;-)
Ael- odbierz następnym razem i powiedz, że męża nie ma w domu

No wiesz tylko jedna Cię lubi i to nie jestem ja? :-( czuję się obrażona

Dagne- ha ha niezłą masz babcię

Mijenka- i jak tam u Ciebie? :-) trzymam &&&&

A Ty zamiast się stresować szkoleniem to się ciesz ;-) na pewno nauczysz się i podpatrzysz coś, czego do tej pory nie robiłaś i będzie fajnie

Soglam- oficjalnie gratuluję pracy!!! Cieszę się, że znalazłaś coś co Tobie odpowiada

Lovka- życzę Tobie ( Wam) z jednodniowym spóźnieniem wszystkiego co najlepsze z okazji rocznicy ślubu :-) dużo miłości przede wszystkim i spełnienia marzeń :-)
Sil- tego kolesia trzeba było trzasnąć w mordę i sobie ulżyć

Jej widać już jak dzidzia kopie?

Gocha- a czemu jeszcze nie testowałaś? :-) eeee przecież zawału przez Ciebie dostaniemy

Dziurka- a na to Nivea to żeby zagłosować, to trzeba się zalogować? :-)
Madziulek- witam (bo jakoś Cię nie pamiętam), a co się z Tobą dzieje? :-( przykro mi, że ciąży u Ciebie brak :-( trzymam &&&& żeby wszystko było dobrze :-)
Kasia- witaj

Laura- jej w wakacje zapalenie płuc? Biedna :-( jej niech ten Twój chłop nie przesadza, zdrowie najważniejsze :-)
Haaaaa nadrobiłam wszystko!!

Witajcie kobitki.....Ja juz po pracy.
Dzis cos nie umie sie najesc zjadłamcdwie salaterki zupki pomidorowej puzniej 4 nektarynki oraz 5 pomidorkow i nadal bym cos zjadła....Na kolacje nie mam zadnego pomysłu,moze ktos podsunie pomysł?
Dzis zauwazyłam ze sprawia mi trudnosc zawiazywania sznurowadła...Jak siedze to musze rozkroczyc nuszki zeby swobodnie zawiazac buty w tym czasie brzuch jest troche nizej:-)
Dzis cos nie umie sie najesc zjadłamcdwie salaterki zupki pomidorowej puzniej 4 nektarynki oraz 5 pomidorkow i nadal bym cos zjadła....Na kolacje nie mam zadnego pomysłu,moze ktos podsunie pomysł?
Dzis zauwazyłam ze sprawia mi trudnosc zawiazywania sznurowadła...Jak siedze to musze rozkroczyc nuszki zeby swobodnie zawiazac buty w tym czasie brzuch jest troche nizej:-)
ufff pierwsze 8h za mną
żyję ale bolą mnie nogi, krzyż i doopka czyli... czuję się strasznie
ale jest fajnie
Truskawciu miałam iść dzisiaj po koraliki dla Ciebie ale nie dałam rady:-( mam nadzieję, że mi wybaczysz ten nietakt;-)

żyję ale bolą mnie nogi, krzyż i doopka czyli... czuję się strasznie

ale jest fajnie

Truskawciu miałam iść dzisiaj po koraliki dla Ciebie ale nie dałam rady:-( mam nadzieję, że mi wybaczysz ten nietakt;-)
Ostatnia edycja:
Dziewczyny idę w sierpniu na wesele... Kupiłam taka sukienkę
Muszę coś założyć na górę, bo nie wiem jaka będzie pogoda... a po drugie w nocy będzie troszkę zimno, tak więc rozumiecie... Pomóżcie mi, bo nie mam pojęcia co to może być.... A i jeszcze czy założyć jakąś biżuterie czy sobie darować???.... chciałabym we włosy wpiąć jakiegoś kwiata, ale nie wiem czy to dobry pomysł...

Muszę coś założyć na górę, bo nie wiem jaka będzie pogoda... a po drugie w nocy będzie troszkę zimno, tak więc rozumiecie... Pomóżcie mi, bo nie mam pojęcia co to może być.... A i jeszcze czy założyć jakąś biżuterie czy sobie darować???.... chciałabym we włosy wpiąć jakiegoś kwiata, ale nie wiem czy to dobry pomysł...
Ostatnia edycja:
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Polecam tą lodówkę: Lodówka LG GR-B359PVQA - Ceneo.pl Moja mama ja ma i jest nią wręcz zachwycona... (ludzie piszą, że jest głośna, natomiast moja mama tego nie potwierdza) Ja mam taką Lodówka Samsung RL34HGPS Combi - Ceneo.pl ale ona nie ma tej półki do szybkiego zamrażania...
Samsung nie ma półki, więc odpada na wejściu, a LG ma tylko A w klasie energetycznejja mam wyuzdane potrzeby
![]()
Sil ten LG to jest "no frost" czyli bez szronowa. Obecnie nie znajdziesz tego typu lodówek w wyższej klasie energooszczędności. Ja kupowałam tą właśnie lodówkę półroku temu więc kurat na czasie dość jestem
Fifka- nawiązując do naszej ostatniej rozmowy, to nasza choroba jest tak mało znana, że nie wiadomo dlaczego dzieją się takie zmiany skórneja czasem też mam tak, że w jeden miesiąc jest okej a na następny (tak jak piszesz) wstyd na ulicę wyjść :-( a łykasz kwas fol. ?
![]()
Łykam, łykam

Gocha Trzymam kciuki za jutrzejszy test!!! Na innym forum jednej dziewczynie wywróżyłam fasolkę ostatnio. Tobie też wróże

A ja jestem tak wściekła i zdołowana że szok...od wczoraj z moim praktycznie nie rozmawiam... a dzisiaj to pożarliśmy się już tak serio... Ja nie wiem czy to moje hormony czy my faktycznie zaczynamy mieć jakiś poważny kryzys... to już enty raz kłótnia o ten sam problem...:-( przytulcie bo strasznie mi źle...
reklama
Podziel się: