reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ael on nie ma pretensji ze ja do pracy nie chodzę. Ja jestem na zwolnieniu i świadczenia finansowe dostaje w wysokości 100%. Siedzenie w domu jest dla mnie traumą bo ja przez cały dzień pier*olca dostaje... i potrzebuje tego "kontaktu". On ma taki charakter że nienawidzi się kłócić. Nawet dzisiaj już kilka razy próbował mnie przepraszać i się godzić. Ale mnie to już wkurza bo on przeprasza i robi to samo. Baa potrafi przeprosić i za 2 godziny znowu tak samo się zachować. Dzisiaj wygarnęłam mu chyba wszystko, aż i on się wkurzył i się nie odzywa, ale coś musi się w tym zmienić bo to jest nie do wytrzymania...
Dagne my od zawsze mamy problemy z seksem, bo on go chce zawsze "więcej" a ja takiego libido niestety nie mam. A teraz jak mu odcięłam dostęp prawie wcale to coś w nim się zmienia... Ja nie wiem, czy to ja jestem dziwna czy on. Teraz możemy się kochać, ale w ostrożnie i nie za często. Ale ja nie wyobrażam sobie seksu "na siłe"Jak nie chce/źle się czuje/ czy cokolwiek to nie... on tego nie rozumie jak można nie chcieć...
Dagne my od zawsze mamy problemy z seksem, bo on go chce zawsze "więcej" a ja takiego libido niestety nie mam. A teraz jak mu odcięłam dostęp prawie wcale to coś w nim się zmienia... Ja nie wiem, czy to ja jestem dziwna czy on. Teraz możemy się kochać, ale w ostrożnie i nie za często. Ale ja nie wyobrażam sobie seksu "na siłe"Jak nie chce/źle się czuje/ czy cokolwiek to nie... on tego nie rozumie jak można nie chcieć...
Ostatnia edycja:
Ael jeśli chodzi o włosy to chcę aby to było coś naturalnego... żadnego upięcia czy koka... Bardzo dziękuję za rady :-)
Wyszukałam parę propozycji na necie, które mnie osobiście się podobają, ale nawet jak wpiszesz fryzury na wesele albo wieczorowe coś znajdziesz
Zobacz załącznik 377630Zobacz załącznik 377631
Zobacz załącznik 377639Zobacz załącznik 377638
Ta ostatnia fryzura mimo, że nie przepadam za upięciami jest dla mnie fantastyczna.
Aelku jedyna moja rada to podciąć:-( tego nie da się uratować bo końcówka włosa i tak jest praktycznie martwa:-(
No właśnie ponad tydzień temu podcinałam końcówki dosyć sporo jak na mnie, bo poszło z jakieś 3 cm.
Ael on nie ma pretensji ze ja do pracy nie chodzę. Ja jestem na zwolnieniu i świadczenia finansowe dostaje w wysokości 100%. Siedzenie w domu jest dla mnie traumą bo ja przez cały dzień pier*olca dostaje... i potrzebuje tego "kontaktu". On ma taki charakter że nienawidzi się kłócić. Nawet dzisiaj już kilka razy próbował mnie przepraszać i się godzić. Ale mnie to już wkurza bo on przeprasza i robi to samo. Baa potrafi przeprosić i za 2 godziny znowu tak samo się zachować. Dzisiaj wygarnęłam mu chyba wszystko, aż i on się wkurzył i się nie odzywa, ale coś musi się w tym zmienić bo to jest nie do wytrzymania...
Kochana ja siedzę w domu bez pracy od ponad roku, rok temu na początku lipca rzuciłam pracę gdy pracodawca za plecami pracowników, zmienił regulamin pracy, dla mnie na niekorzyść, a akurat chorowałam na zapalenie pęcherza i musiałam często wolne brać.
I widzisz jakoś pier dol ca nie dostałam (no chyba, że dostałam, ale o tym nie wiem
Wygarniał mu wygarniał, czasem może powiesz coś krzywdzącego ale prawdę powiesz i przynajmniej to trafi do niego jak nóż wbity w serce. Bo ja można inaczej niż terapia wstrząsowa. Nie martw się tym, że on walnie focha i nie wiadomo jak bardzo uważa się za ofiarę. Nie ma JEGO nie ma CIEBIE, jesteście OBOJE (albo troje, albo dwóch i pół jak ktoś się czepi
Ostatnia edycja:
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Za jakieś dwie godziny mój wróci z pracy i czeka nas poważna rozmowa,zobaczymy co z tego wyjdzie... 

Za jakieś dwie godziny mój wróci z pracy i czeka nas poważna rozmowa,zobaczymy co z tego wyjdzie...![]()
Głowa do góry! Ty nic nie zawiniłaś tylko on swoim zachowaniem.
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Dzięki dziewczyny! Jesteście wspaniałe!
U mnie się strasznie znajomości posypały ostatnio bo moi rówieśnicy myślą bardziej o dyskotekach i imprezach niż rodzinie... i nie mam z kim o tym pogadać... No z moją mamą mogę, ale nie chcę jej o tym mówić bo to jednak teściowa mojego M... Heh ja czytałam kiedyś ze te nasze problemy to klasyczny przykład różnicy miedzy kobietą a mężczyzną, szkoda tylko że nie pamiętam jak go rozwiązać...
Ide chyba spać, bo wypłakałam tyle łez już dzisiaj że oczy się same kleją...
Magda ja mu często takie porównania mówię. "Przypomij sobie jak zatrucie miałeś i zdychałeś cały dzień, a teraz pomyśl ze ja tak mam od tygodni" ale tylko na mnie patrzy... praktycznie zero reakcji. Żałuję że nie ma możliwości przekazania komuś samopoczucia, przydało by mu się...

Ide chyba spać, bo wypłakałam tyle łez już dzisiaj że oczy się same kleją...
Magda ja mu często takie porównania mówię. "Przypomij sobie jak zatrucie miałeś i zdychałeś cały dzień, a teraz pomyśl ze ja tak mam od tygodni" ale tylko na mnie patrzy... praktycznie zero reakcji. Żałuję że nie ma możliwości przekazania komuś samopoczucia, przydało by mu się...
Ostatnia edycja:
reklama
kasia.natka
Fanka BB :)
Ael - obojętne który...dziękuję...
Truskawcia - ja też o tobie myślałam i tęskniłam, no jak można tak znikać bez uprzedzenia
Truskawcia - ja też o tobie myślałam i tęskniłam, no jak można tak znikać bez uprzedzenia

Podziel się: