reklama
Ooollcciiaaa
Fanka BB :)
Lovka kochana :*:* Czemu tak myślisz ?? <tuli najmocniej jak potrafi >
Truskawcia
Gosiu- jej przykro mi, że ta wstrętna @ przylazła :-( mam nadzieję, że to już ostatnia przed wspaniałymi 9-cioma miesiącami ;-) Trzymam mocno, mocno kciuki za następny cykl 
Dziurko- nie mów hop
kto wie co to może się wydarzyć ;-)
Sil- tak, tak ja pytałam :-) he he Twoja dzidzia goni Synka Ael z kopniaczkami
aaaa niech kpie, znaczy że silne 
Zafasolkuję – witamy w naszym gronie :-) z nami na pewno będzie Ci raźniej :-)
Magneta- dobrze, że u Ciebie w środku wszystko ładnie się wygoiło :-) teraz tylko czekać na odpowiedni czas i się starać, starać ;-)
Olcia- nie przejmuj się, jest niestety duża szansa, że i u mnie nic z tego nie wyjdzie, bo i mnie brzuchol zaczyna pobolewać :-( tak, że wiem jak się czujesz ;-) ale nadzieję trzeba mieć
Ael- ten Twój brzusio kochany taki <cmok> <cmok> <cmok>
Oj Ty tak marudzisz, że Maluch kopie i gniecie, a ja i tak widzę ile radości Ci sprawia :-) ŁŁŁOooo jeja ja tego USG też nie widziałam :-( Aaaaalleee słodziak
ooojaa napatrzeć się nie mogę 
swoją drogą nasza sexpertko odpowiesz mi na jedno pytanie (?)
Mówią, że dawka kw .foliowego to 0,4 mg/dziennie, a moja gin przepisała mi 5 mg
i kazała łykać 1 dziennie, czemu tak dużo jeśli jestem zdrowa 
Fiona- zaczynasz mieć zachcianki, czy co? ;-) tak o jedzonku nawijasz
She- no to do bojuuu
he he
nowych fasolek raczej brak :-( może Twoje hormony mają burzę mózgów i dlatego miałaś taki krótki @ 
Klari- ooojj bardzo bym chciała, ale coś mnie dzisiaj w brzusiu przeżyna, więc chyba znów nici :-( ale @ nadal nie ma, więc nadzieja się tli ;-)
He he królika się dorobiłaś?
ale taki miniaturka? :-)
Dagne- extra nosidełko/bujaczek :-) kurczę lasencje zaciażone zazdroszczę Wam możliwości tych wszystkich zakupów
ale oczywiście nie złośliwie :-*
Ja, ja, ja testuje hi hi ale pewno dooopa blada wyjdzie
Mijenka- a nie masz Ty tych foteczek?
chętnie byśmy pooglądały 
Kasia- eeee znów się @ zbliża to zniknę żeby pobeczeć ha ha ;-) postaram się już tak nie znikać :-* chyba wrócę do mierzenia temp. ale od (ewentualnej)@ :-)
Fifka- trzymam mocno &&&
na pewno wszystko tam gra i buczy 
Donia- a myślałam o Tobie, bom dawno Cię tutaj nie widziała
rośnie jak na drożdżach ten Twój mały Szkrab :-)
Lovka- no coś Ty? Dlaczego uważasz, że mąż przestał się cieszyć? :-(

Dziurko- nie mów hop

Sil- tak, tak ja pytałam :-) he he Twoja dzidzia goni Synka Ael z kopniaczkami

Zafasolkuję – witamy w naszym gronie :-) z nami na pewno będzie Ci raźniej :-)
Magneta- dobrze, że u Ciebie w środku wszystko ładnie się wygoiło :-) teraz tylko czekać na odpowiedni czas i się starać, starać ;-)
Olcia- nie przejmuj się, jest niestety duża szansa, że i u mnie nic z tego nie wyjdzie, bo i mnie brzuchol zaczyna pobolewać :-( tak, że wiem jak się czujesz ;-) ale nadzieję trzeba mieć

Ael- ten Twój brzusio kochany taki <cmok> <cmok> <cmok>

swoją drogą nasza sexpertko odpowiesz mi na jedno pytanie (?)

Fiona- zaczynasz mieć zachcianki, czy co? ;-) tak o jedzonku nawijasz

She- no to do bojuuu

Klari- ooojj bardzo bym chciała, ale coś mnie dzisiaj w brzusiu przeżyna, więc chyba znów nici :-( ale @ nadal nie ma, więc nadzieja się tli ;-)
He he królika się dorobiłaś?

Dagne- extra nosidełko/bujaczek :-) kurczę lasencje zaciażone zazdroszczę Wam możliwości tych wszystkich zakupów

Ja, ja, ja testuje hi hi ale pewno dooopa blada wyjdzie

Mijenka- a nie masz Ty tych foteczek?

Kasia- eeee znów się @ zbliża to zniknę żeby pobeczeć ha ha ;-) postaram się już tak nie znikać :-* chyba wrócę do mierzenia temp. ale od (ewentualnej)@ :-)
Fifka- trzymam mocno &&&

Donia- a myślałam o Tobie, bom dawno Cię tutaj nie widziała

Lovka- no coś Ty? Dlaczego uważasz, że mąż przestał się cieszyć? :-(
zafasolkujęodzaraz
Witam się z rana. Mam za swoje niech mnie ktoś zakopie w dupala, ze słuchałam wszystkowiedzącej idiotki.
Odstawiłam magnez z B6 na 5 dni i takie skurcze miałam w nocy w nogach , ze ledwo chodzę. Ale już wieczorem wzięłam dawkę i dzisiaj z rańca kolejną i mam nadzieję, ze jutro już odpuści.
Wczoraj skończyłam czytać książkę ciężarówką przez 9 miesięcy
wiem, ze jeszcze nie siedzę w tym temacie, ale książka rewelacja. Jak nie czytałyście to bardzo polecam.
Powiedzcie mi jeszcze proszę, czy teoria, że chcąc mieć bejbi najlepiej uprawiać seks w okolicach owulacji co drugi dzień? Czy to się sprawdza?
Odstawiłam magnez z B6 na 5 dni i takie skurcze miałam w nocy w nogach , ze ledwo chodzę. Ale już wieczorem wzięłam dawkę i dzisiaj z rańca kolejną i mam nadzieję, ze jutro już odpuści.
Wczoraj skończyłam czytać książkę ciężarówką przez 9 miesięcy
Powiedzcie mi jeszcze proszę, czy teoria, że chcąc mieć bejbi najlepiej uprawiać seks w okolicach owulacji co drugi dzień? Czy to się sprawdza?
Ostatnia edycja:
Ooollcciiaaa
Witam 
Ale tu cicho dzisiaj
Zafasolkuję też słyszałam że uprawianie seksu co drugi dzień ma jakieś dobre strony. A czy się sprawdza? Nie wiem , zobaczymy 10 sierpnia
chyba że wcześniej @ przyjdzie 
Ale tu cicho dzisiaj
Zafasolkuję też słyszałam że uprawianie seksu co drugi dzień ma jakieś dobre strony. A czy się sprawdza? Nie wiem , zobaczymy 10 sierpnia
zafasolkujęodzaraz
Ja w tym cyklu nie mam zamiaru jeszcze testować tej zasady bo w czasie dni płodnych jadę z Małżem na weekend i nie będę się tam ograniczała ;-)Witam
Ale tu cicho dzisiaj![]()
Zafasolkuję też słyszałam że uprawianie seksu co drugi dzień ma jakieś dobre strony. A czy się sprawdza? Nie wiem , zobaczymy 10 sierpniachyba że wcześniej @ przyjdzie
![]()
Ooollcciiaaa
Z tego co wiem to powinno się co dwa dni dlatego, że plemniki mają czas by dojrzeć
z kolei jak za często to wtedy może nie być ich aż tak dużo i mogą być niedojrzałe
Tak mniej więcej bo jak dziewczyny tu pisały to wykład cały był i dokładnie nie zapamiętałam
ale jak macie okazje żeby szaleć to czemu by nie ! - w końcu musicie się sobą nacieszyć zanim na świat przyjdzie bobas
ale jak macie okazje żeby szaleć to czemu by nie ! - w końcu musicie się sobą nacieszyć zanim na świat przyjdzie bobas
reklama
Hah no ja Ci w tym względzie nie pomogęPowiedzcie mi jeszcze proszę, czy teoria, że chcąc mieć bejbi najlepiej uprawiać seks w okolicach owulacji co drugi dzień? Czy to się sprawdza?

Podziel się: