cholera...dostalam @
Przykro mi :-(... tulę mocno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cholera...dostalam @
oj :-(<tulasekibuziakdlaCiebie>cholera...dostalam @
Tak muszę zrobić, bo nie chcę z niewiedzy narobić sobie problemów, za dużo wysiłku i pieniędzy włożyłam w to, żeby teraz utracić działalność :-)Zafasolkuje to chyba będzie najlepsze wyjście! Tam dadzą ci jasną i rzetelną odpowiedź!![]()
I nie muszę nic zawieszać, zamykać? Tak sobie wegetuję do czasu ozdrowienia? ;-)zafasolkujesz na działalnosci po prostu nie wystawiasz faktur/rachunków i tyle po to zeby dostawac z etatu kasę...![]()
my tez sobie jakis specjalnych prezenow nie robimy, ten dzien nlezy po protu do nas i juzJa też nie lubię prezentów na takie okazje (bo co innego urodziny), ale na 1 rocznicę to pomyślałam, że fajnie by byłono i myślę...
Jeśli dobrze wyczaiłam Ty jesteś w trakcie pierwszej próby?ja dziewczyny tez nie mam dobrych wiesci, boli mnie dzis brzusio i zauwazylam u siebie plamienie, tak jakby brazowe uplawy... wiec pewnie @ w drodze((( chociaz powinnam dostac w poniedzialek 8go
Jeśli dobrze wyczaiłam Ty jesteś w trakcie pierwszej próby?
Ja jestem po pierwszej niestety nieudanej. Trzymam kciukaski za Ciebie :-)
Dziewczyny radzę wyluzować... Po pierwsze dlatego, że możecie wiele jeszcze miesięcy być rozczarowane (życzę aby szybko się udało - ale jak pokazuję forum wcale to nie jest łatwe) a po drugie - ciągłe myślenie o ciąży, zamartwianie, liczenie, mierzenie nie da Wam żyć... I może dojść do blokady psychicznej... Starajcie się cieszyć tymi starankami... :-)