reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Truskawcia a ogólnie żeśmy się pożarli.No ale będzie dobrze.
A baba jest pie..prznięta. niech sobie nie myśli, że odpuścimy

I dzięki Wam dziewczyny jakoś mnie się we łbie prostuje, kochane jestescie

reklama
Ael...no wiesz, ja nie krzyczę, czasem tylko głośniej piszę. Ale lovciam Ciebie i Truskawcie i Atanka i Fifcie i całą reszte. :-(
I jakbym mogła to bym Was wszystkie wzięła sobie za żony, tylko seksu byśmy nie uprawiały...chyba

Boszzzz... jak zwykle naprodukowały:baffled::-p
Aelku na ostatniej prostej padłam nosem na klawiaturę i nie doczekałam Twojego zdjęcia ale dzisiaj obejrzałam z każdej strony i stwierdzam, że super masz brzusio:tak::-D

co do @ to pochwalę się, że nawiedziła mnie wczoraj:wściekła/y: ale, o dziwo, nie zabolało to jakoś tak strasznie... czyli nastawienie dobre:-D

a w poniedziałek zaczynam strzyżenie:-D:-D:-D

Dziurko mówisz, że seksu byśmy nie uprawiały? jak jest ochota to pies kota wyłomota:-D:cool2:

Dziurka- to się godzić ino już :-D buzi, buzi i po sprawie :-D a tak serio, to pogadajcie sobie od serduszka :-) będzie dobrze :-)

Ael- no, no , no jak się przejedzeniem zasłania :-p ciesz się, że ciężarna jesteś, bo bym Ci spokoju nie dała :-D eee tam, jak by się chciało to by się wymyśliło :-D a robiłaś „tort” tortillowy, albo pączki na grillu? :-p

łłoooj kobity nie beczcie mi tutaj :-( pamiętajcie, że ja dopiero @ zaczęłam i podatna jestem na beksy :-p zlitujta się nad biedną staraczką :-p

Truskawcia a weź, muszę sie troszkę na niego pofochać. przylezie do domu po pracy to mi przejdzie i moooże buzi będzie
ja mam od wczoraj @ i tyż rycze a jak clo zacznę brać to się dopiero zacznie

Dziurko my ciebie też wszystkie lovciamy :-D jakoś sobie nie wyobrażam, ze stracę kiedykolwiek z wami kontakt :-( I dobrze mówisz, czasem trzeba się pofochać i juz!! Tym bardziej ze masz @ to tym bardziej masz prawo na PMS :rofl2:

Mijenka buziaki z powodu @ :* ;* Ale cieszę się ze piszesz że jest lepiej! :-D Tak trzymaj!!

reklama
hej dziewczyny :)

kurcze nie bijcie po pupci, no nie moglam sie powstrzymac by nie testowac no i mezus tak bardzo prosil abym to zrobila bo strasznie sie nie moze doczekac dzidzi i tak samo wyczekuje jak ja, wiec stwiedzilam no ze sprobuje, przynajmniej ochlone troche i przestane sie doszukiwac wszelkich objawow
i odziwo troche mi to pomoglo, bylo mi przykro ale potem pomyslalam ze kurcze, nie ten to nastepny razem , jeszcze mam malutka nadzieje ze @ nie przyjdzie ale przynajmniej jest troche lzej..

doczytalam na necie ze mozna brac preparat ziolowy zwany castangus , slyszalyscie o nim? on ogolnie pomaga zafasolkowac czy tylko reguluje cykle? bo sobie mysle ze moze by tak sprobowac z nastepnym cyklem tak troche sie podtuningowac :p

Ostatnia edycja:
Do góry