reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Daj mi spokoj :-D

Nie chce jeszcze.. i dlatego macac brtzucha nie będę !Dziewczyny jak zajdę w ciąże do grudnia to pamiętajcie kogo bić trzeba ! Aelke
A tak przy temacie dzieci , ja się modlę ,żebym jak wrócę nie miała @ albo płodnych bo sie chyba zapłaczę na śmierć :-D

myszenka witaj ;-) czuj sie tu powoli jak u sebie ;-) ale nie pzyzwyczajsaj sie do Nas zabardzo :-p zebys mogla sie przenieść do ciezarowkowego forum :-)

stosujecie jakies wspoimagacze? monitoring cyklu, testy owu? mierzenie temperatury?

Witaj Myszenka :)

Ale z tym seksem to prawda, choć i mnie w pierwszym trymestrze się chciało jak nie wiem. Ale pewnie dlatego, że nie mogliśmy. Teraz możemy, ale rzadko, więc też mi się chce :p A sny już mam :p

ooo... w ciazy sex maszynka? bardzo mi sie to podoba, chociaz w tym cyklu moj maz juz po malu uciekal ode mnie he he bo ja to go meczylam non stop :) nigdy mu sie to wczesniej nie zdazalo he hehehe

myszenka hej :) witamy wsrod staraczek :)
jak widac, zajscie to wcale nie prosta sprawa:( napewno na forum znajdziesz wiele wskazowek i odpowiedzi na trudne pytania

reklama
Daj mi spokoj :-D

Nie chce jeszcze.. i dlatego macac brtzucha nie będę !Dziewczyny jak zajdę w ciąże do grudnia to pamiętajcie kogo bić trzeba ! Aelke
A tak przy temacie dzieci , ja się modlę ,żebym jak wrócę nie miała @ albo płodnych bo sie chyba zapłaczę na śmierć :-D

Muhahaha nie dam Ci spokoju!!!! Już mnie poznałaś i masz przesrane ]:->
Poza tym dziewczyny mnie nie zabiją, bo będą z Twojej fasolki straaasznie się cieszyć i kto będzie mi wdzięczny? :p

Ael sex maszynka powiadasz? :D nic tylko zachodzić w ciążę :)

Ja zrobiłam w lutym swojemu seks maszynkę codziennie, ale ja nie brałam tabsów, no i się udało :-D
Facet to prosta maszynka oni uwielbiają gdy ich kobiety nagle stają się super wyuzdane :-D

A co do seksu i ciąży, tak się u niektórych kobiet dzieje, że drugi trymestr to czasem tak łoją facetów, że ci biedni uciekają od swoich kobiet. Ale to nie reguła u każdej, może być troszeczkę większe libido, może być normalne, a może być wyolbrzymione.

hej dziewczyny, jestem tu nowa. z M staramy sie od ponad roku o dzidzie, powoli trace nadzieje, powoli zaznajamiam sie z forum

Witam Cię na forum, czuj się jak u siebie. Powiedz mi, jak staracie się od ponad roku to czy robiliście sobie jakieś badania, czy tylko spontan? Brałaś jakieś anty?

Do góry