reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
chyba o to xhodziło że tak mam robic droga magneto??Zobaczymy czy w tym miesiącu cos wyjdzie trzeba teraz dzień w dzien pracowac a potem czekac na @ albo i na :-D

Witam się z tego pięknego rana!

Lovka, Atanku śliczne macie te brzusie...Ciocia Skarpeta całuje oba mocno

Fifka udanej zabawy Wam życzę

magenta to proponuję kąpiel, jakieś zabiegi kosmetyczne w domowym spa. To też jest przyjemne, choć nie tak jak opalanie sie na słoneczku

Nikola witaj w naszych skromnych progach. Napisz coś więcej o sobie, czy byłaś już u lekarza, czy robiłaś jakieś badania i w ogóle coś o sobie

Jak zwykle coś miałam jeszcze napisać, no ale skleroza

Aaaaaa....mijenka...siema żono:-D

nikola chyba zaczynasz sie starac tzn?? ja od 6 dzisiaj panie robie sprzatam i caly dzien chce miec swiety spokuj moj sobie siedzi dzisiaj caly dzien w pracy :/ wogole ostatnio malo czasu mamy dla siebie:( ale niestety nic sie na to nie poradzi

nikola edytuj posty hihi bo nasi odgorni beda sie zloscic ze piszemy post pod postem:p hehe

przepraszam ale sie uczę jak to ma wyglądać;-)No i wyszło o to chodziło??

Dziurko kochanie jak Ci minęła nocka? :cool2:
Nikola teraz cytowałaś:-D pod każdym swoim postem masz ten niebieski pasek i klikasz ikonkę z ołówkiem, żeby edytować posta:tak:

Witam się z tego pięknego rana!

Lovka, Atanku śliczne macie te brzusie...Ciocia Skarpeta całuje oba mocno

Fifka udanej zabawy Wam życzę

magenta to proponuję kąpiel, jakieś zabiegi kosmetyczne w domowym spa. To też jest przyjemne, choć nie tak jak opalanie sie na słoneczku

Nikola witaj w naszych skromnych progach. Napisz coś więcej o sobie, czy byłaś już u lekarza, czy robiłaś jakieś badania i w ogóle coś o sobie

Jak zwykle coś miałam jeszcze napisać, no ale skleroza

Aaaaaa....mijenka...siema żono:-D

Hej mam 30 lat od ponad roku jestem mężatką:-)od kwiatnia postanowilismy zacząć się starać o dzidzię. U lekarza byłam powiedziała mi że jak pół roku nic to mam przyjść. W tym miesiącu zaczęłam z testami owulacyjnymi i do wczoraj 2 kreski więc chyba już mozna działać moze teraz sie uda:tak:

reklama
A słoneczko(czyt, mijenka) srednio na jeża, bo mnie coś ząb pobolewał ale przeżyłam. Małż dziś w pracy cały dzień i pół nocy a ja muszę troche posprzątać i zaraz idę popłacić rachunki i coś na jutro na obiad kupić.

Nikola dwie kreski nie oznaczają owu. Przede wszystkim kreska testowa musi być min tak samo mocna jak kontrolna, słabsza oznacza wynik negatywny.

Do góry