reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witajcie kochaniutkie....Jak mija weeked? Mi sobota szybko przemineła w połodnie bylismy u znajomych na grilu a potem zrobilismy zakupki i tak dzien minoł.....

Mam jeszcze pytanko juz do mam.Czasami odczuwam takie przelewanie lub ocieranie np jak sie otrze reka o reke w moim brzuchu i nie jestem pewna czy to moga byc juz ruchy? Nie odczuwam tego codziennie....

Idę robić bezy :-) odezwę się później.... :tak:
dajjjjjjjjjjjjj dzidzia chce i mama tez ;-)

dziurka trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ przesylam specjalne dla ciebie by ci sie udalo zobaczyc 2 kreski ;-) bedzie dobrze kochana :-*

ael co sie stalo ?? <głaszcze>:* bedzie dobrze:-*
zmykam na kolacje ;-)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& ja też trzymam dziurko

nooo jak cały dzień miałam dobry humor to z wieczora i mnie coś bierze :] chyba mi się udzieliło, ale zaraz sobie placuszka przyniosę i będzie lepiej ;)

reklama
Do góry