reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witam się z rana :)

Ael, sto lat, sto lat i jeszcze jeden rok więcej, abyś zawsze była młoda i wesoła, roztrzepana i kochana, adorowana i uwielbiana i żebyś radość w sercu miała :)

Zobacz załącznik 379264 ech a mnie na wspomnienia zebrało :)

zafasolkuję pewnie cała masa, ale jednak "babcine" metody dość skuteczne przyznać trzeba ;)
Gorzej jak tymi babcinymi sposobami tylko sobie kłopotów narobimy :-)
fajna fotka :-)
Ja miałam sesję zdjęciową w ruinach starej fabryki celulozy w malczycach.
Ale mam ochote na jabłka. Już 3 obróciłam, ale żeby było ciekawie to jem takie niedojrzałe kwasy :-) mimo, ze mi białko w oku chce pęknąć to mi bardzo smakują ;-)

Ostatnia edycja:
Gorzej jak tymi babcinymi sposobami tylko sobie kłopotów narobimy :-)
fajna fotka :-)
Ja miałam sesję zdjęciową w ruinach starej fabryki celulozy w malczycach.
Ale mam ochote na jabłka. Już 3 obróciłam, ale żeby było ciekawie to jem takie niedojrzałe kwasy :-) mimo, ze mi białko w oku chce pęknąć to mi bardzo smakują ;-)

Dziękuję :) ciekawe czy małż pamięta ;) bo mu się zdarza zapomnieć o imieninach i takich ;)
my sesje mieliśmy w bardzo różnych miejscach kilka nowych zdjęć dodałam do albumu :-)

A propos tej szafy to jest jedno takie ciekawe foto ;) ona wyzwalała jakieś ciekawe rzeczy ;)

Fajna ta fabryka ciekawe zdjęcia można tam robić :-)

reklama
Dziękuję :) ciekawe czy małż pamięta ;) bo mu się zdarza zapomnieć o imieninach i takich ;)
Mój Małż nie pamięta i ja od niego pamieci nie oczekuję. Zawsze wybrnę jakoś z sytuacji, żeby on był zadowolony, ze ja jestem zadowolona :-) Np mówię, bejbe w sobotę rocznica ślubu to może śmigniemy na jakąś kolacje? A on oczywiście, co będziemy w domu siedzieć ;-)Tak samo robimy z urodzinami bo mamy kilka dni po sobie. Imienin nie obchodzimy.

Do góry