reklama
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Na ile dni przed go odstawić?Dziewczyny tylko pamiętajcie,żeby wiesiołka odstawić przed owulką, bo Wam owu zablokuje :-)
S
Silmiriel
Gość
Witam się z rana 
Ael, sto lat, sto lat i jeszcze jeden rok więcej, abyś zawsze była młoda i wesoła, roztrzepana i kochana, adorowana i uwielbiana i żebyś radość w sercu miała
Ael, sto lat, sto lat i jeszcze jeden rok więcej, abyś zawsze była młoda i wesoła, roztrzepana i kochana, adorowana i uwielbiana i żebyś radość w sercu miała
Zobacz załącznik 379264 ech a mnie na wspomnienia zebrało 
zafasolkuję pewnie cała masa, ale jednak "babcine" metody dość skuteczne przyznać trzeba
zafasolkuję pewnie cała masa, ale jednak "babcine" metody dość skuteczne przyznać trzeba
zafasolkujęodzaraz
Gorzej jak tymi babcinymi sposobami tylko sobie kłopotów narobimy :-)Zobacz załącznik 379264 ech a mnie na wspomnienia zebrało
zafasolkuję pewnie cała masa, ale jednak "babcine" metody dość skuteczne przyznać trzeba![]()
fajna fotka :-)
Ja miałam sesję zdjęciową w ruinach starej fabryki celulozy w malczycach.
Ale mam ochote na jabłka. Już 3 obróciłam, ale żeby było ciekawie to jem takie niedojrzałe kwasy :-) mimo, ze mi białko w oku chce pęknąć to mi bardzo smakują ;-)
Ostatnia edycja:
S
Silmiriel
Gość
Do Narnii wchodziliście?
Najlepszego z okazji rocznicy, my mamy w niedzielę 
zafasolkujęodzaraz
konkretnie tutaj
.:: opuszczone.com - opuszczona fabryka celulozy (Malczyce) / abandoned cellulose factory ::.
Jakiej Narnii?
.:: opuszczone.com - opuszczona fabryka celulozy (Malczyce) / abandoned cellulose factory ::.
Też gratuluję :-)Do Narnii wchodziliście?Najlepszego z okazji rocznicy, my mamy w niedzielę
![]()
Jakiej Narnii?
Ostatnia edycja:
Gorzej jak tymi babcinymi sposobami tylko sobie kłopotów narobimy :-)
fajna fotka :-)
Ja miałam sesję zdjęciową w ruinach starej fabryki celulozy w malczycach.
Ale mam ochote na jabłka. Już 3 obróciłam, ale żeby było ciekawie to jem takie niedojrzałe kwasy :-) mimo, ze mi białko w oku chce pęknąć to mi bardzo smakują ;-)
Dziękuję
my sesje mieliśmy w bardzo różnych miejscach kilka nowych zdjęć dodałam do albumu :-)
A propos tej szafy to jest jedno takie ciekawe foto
Fajna ta fabryka ciekawe zdjęcia można tam robić :-)
reklama
zafasolkujęodzaraz
Mój Małż nie pamięta i ja od niego pamieci nie oczekuję. Zawsze wybrnę jakoś z sytuacji, żeby on był zadowolony, ze ja jestem zadowolona :-) Np mówię, bejbe w sobotę rocznica ślubu to może śmigniemy na jakąś kolacje? A on oczywiście, co będziemy w domu siedzieć ;-)Tak samo robimy z urodzinami bo mamy kilka dni po sobie. Imienin nie obchodzimy.Dziękujęciekawe czy małż pamięta
bo mu się zdarza zapomnieć o imieninach i takich
![]()
Podziel się: