reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Mój Małż nie pamięta i ja od niego pamieci nie oczekuję. Zawsze wybrnę jakoś z sytuacji, żeby on był zadowolony, ze ja jestem zadowolona :-) Np mówię, bejbe w sobotę rocznica ślubu to może śmigniemy na jakąś kolacje? A on oczywiście, co będziemy w domu siedzieć ;-)Tak samo robimy z urodzinami bo mamy kilka dni po sobie. Imienin nie obchodzimy.

To dobry sposób na uniknięcie frustracji, że zapomniał ;) Nasz urodziny dzieli pół roku więc razem nie da rady ale ogólnie pomysła mi podsunęłaś :) :*

To dobry sposób na uniknięcie frustracji, że zapomniał ;) Nasz urodziny dzieli pół roku więc razem nie da rady ale ogólnie pomysła mi podsunęłaś :) :*
my sobie nie robimy za bardzo prezentów niespodzianek, bo żadne z nas tego nie lubi, raczej kupujemy sobie prezenty użytkowe. Ja lubię dostawac kwiaty, ale na to nie narzekam bo dostaję bez okazji w najmniej oczekiwanych momentach :-)

oglądałam nawet dwie części filmu :)

zafasolkuję no niestety ja nie dostaję chociaż uwielbiam :) prezenty też raczej takie z którego wiemy że bedziemy zadowoleni
hahha ja ostatnio dostałam tulipanka, ale biedny cały dzień jeździł z M w samochodzie i jak go dowiózł do domu to był taki zmarnowany i jeszcze mu go pies przed domem złamał, ale tak bardzo chciał mi go dać, ze skleił łodyżkę taśmą izolacyjną ubaw miałam po pachy jak go zobaczyłam z tym chwaścikiem :-)

A my nie dajemy sobie prezentów na rocznice, tylko na urodziny. A w rocznicę ślubu planujemy gdzieś pojechać, ze względu na mnie niedaleko, ze względu na budowę też, bo pewnie trzeba będzie fundamenty polewać ;)

Mogę się pochwalić? Wczoraj mąż z głupia zajrzał na Tablica.pl. I wynalazł nam łóżeczko :) jutro po niego jedziemy :)
łóżeczko Amal + dodatki - rezerwacja do wtorku Kraków • Ogłoszenia Tablica.pl

Jak chcecie poszukać okazji, a nie macie oporów przed słowem "Używane" to polecam portal :)

hahha ja ostatnio dostałam tulipanka, ale biedny cały dzień jeździł z M w samochodzie i jak go dowiózł do domu to był taki zmarnowany i jeszcze mu go pies przed domem złamał, ale tak bardzo chciał mi go dać, ze skleił łodyżkę taśmą izolacyjną ubaw miałam po pachy jak go zobaczyłam z tym chwaścikiem :-)

Słodkie :) ale mój od początku jakoś kwiatami nie rozpieszczał więc w sumie się przyzwyczaiłam ;) ale za to nadrabia innymi rzeczami na szczęście :) chociażby czymś takim jak wczoraj :)

A my nie dajemy sobie prezentów na rocznice, tylko na urodziny. A w rocznicę ślubu planujemy gdzieś pojechać, ze względu na mnie niedaleko, ze względu na budowę też, bo pewnie trzeba będzie fundamenty polewać ;)

Mogę się pochwalić? Wczoraj mąż z głupia zajrzał na Tablica.pl. I wynalazł nam łóżeczko :) jutro po niego jedziemy :)
łóżeczko Amal + dodatki - rezerwacja do wtorku Kraków • Ogłoszenia Tablica.pl

Jak chcecie poszukać okazji, a nie macie oporów przed słowem "Używane" to polecam portal :)

Fajne to łóżeczko :) ja nie mam oporów przed czymś takim można fajne rzeczy znaleźć w dobrej cenie :) u nas jak przyjdzie pora to się będziemy zastanawiać bo leży na strychu łóżeczko mojego małż - można by je odnowić :) ale narazie to nawet go nie oglądałam bo nie ma po co :]

reklama
Fajne to łóżeczko :) ja nie mam oporów przed czymś takim można fajne rzeczy znaleźć w dobrej cenie :) u nas jak przyjdzie pora to się będziemy zastanawiać bo leży na strychu łóżeczko mojego małż - można by je odnowić :) ale narazie to nawet go nie oglądałam bo nie ma po co :]
Kochana a Ty aktualnie czekasz na test? Czy na owulacje? Bo ja już nie łapie :-)

Do góry