Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na ile dni przed go odstawić?Dziewczyny tylko pamiętajcie,żeby wiesiołka odstawić przed owulką, bo Wam owu zablokuje :-)
Gorzej jak tymi babcinymi sposobami tylko sobie kłopotów narobimy :-)Zobacz załącznik 379264 ech a mnie na wspomnienia zebrało
zafasolkuję pewnie cała masa, ale jednak "babcine" metody dość skuteczne przyznać trzeba![]()
Też gratuluję :-)Do Narnii wchodziliście?Najlepszego z okazji rocznicy, my mamy w niedzielę
![]()
Gorzej jak tymi babcinymi sposobami tylko sobie kłopotów narobimy :-)
fajna fotka :-)
Ja miałam sesję zdjęciową w ruinach starej fabryki celulozy w malczycach.
Ale mam ochote na jabłka. Już 3 obróciłam, ale żeby było ciekawie to jem takie niedojrzałe kwasy :-) mimo, ze mi białko w oku chce pęknąć to mi bardzo smakują ;-)
Mój Małż nie pamięta i ja od niego pamieci nie oczekuję. Zawsze wybrnę jakoś z sytuacji, żeby on był zadowolony, ze ja jestem zadowolona :-) Np mówię, bejbe w sobotę rocznica ślubu to może śmigniemy na jakąś kolacje? A on oczywiście, co będziemy w domu siedzieć ;-)Tak samo robimy z urodzinami bo mamy kilka dni po sobie. Imienin nie obchodzimy.Dziękujęciekawe czy małż pamięta
bo mu się zdarza zapomnieć o imieninach i takich
![]()