Witam wszystkie panie :-)
Widzę że tu bardzo aktywnie jest, aż pare minut nadrabiałąm zaległosći w czytaniu co u was

, jeszcze że tak powiem was nie wyłapuje więc będę odpisywać ogólnie ;-)
no więc jeszcze mamy środeczek

a wiec próbujemy jeszcze parę dni i zobacyzmy co z tego wyjdzie.
Badania FSH i LH miałam w normie z teog co czytalam, chciałam wam podac ale nie wczytuje mi wogóle stronki tej do dobioru wynikuów online... a nie zapisałąm wczensiej takze podam innym razem.
Rastafianka ty chyba pisałaś o
badaniu drożności jajowodów, moja gin też o tym wspominała że tym bardziej że jestem po laparotomii to mogły się tam pozapychać i że jak przez te 3 cykle nic nie wyjdzie to wtedy sprawdzimy je no i pozniej ewentualnie badanie nasienia ( czego mój mąż sobie wyobrazić nie może :-) mówi że bedę musiałą mu pomóć

hah az to faceci noo... bez nas ani rusz;p)
Wogóle to przepisala tez mojemu R witaminy Folik i Selen + Cynk na wzmocnienie nasienia.
A ja biore Falvit.
powiem wam że po tych moich przebojach ze zdrowiem troche sie obawiam jak to bedzie jak już się uda... W środe mam jeszcze wizyte u neurologa bo od paru lat juz w sumie narzekam ciagle na bóle głowy i osttanio to juz strasznie mi dokuczaja wiec trzeba to sprawdzic, z jednej strony nie chce lazic i szukac jakis chorob ale z drugiej strony nie chche sie obudzic jak już bedzie za późno...
odrazu mówię że ten weekand mam pracujący więc znowu zajrzę do was dopiero jutro ale mam wolny pon wiec ponadrabiam znowu
Widzę że tu duzo takich jak ja starających sie już długo więc troche sie podniosłąm na duchu że nie tylko ja mam tak pod górke zawsze to razniej jak sie w grupie wspiera
jeszcze chciałam was spytać czy robiłyście testy owulacyjne???
bo moja poprzednia gin cos o nich wspominała, że przy niskim progesteronie niby nie ma owulacji i że tymi testami można to sprawdzić mój ostatni poziom progesteronu był robiony w 21 dniu cyklu i wynosił 0,23 a norma to podobno minimum 4,5 teraz bede znowu robila w 20 dniu cyklu takze zobaczymy jak wyjdzie
Jeszcze któraś pisała że słuzy doradzctwem lekarzy

narazie zmieniłąm na pania dr.Adamiak w Medis na Wolskiej i jestem zadowolona jets tak sympatyczna i dokladna że chyba lepiej trafic nie mogłam no i leczy w spzitalu w ktorym mam kardiologa wiec zawsze moze sie skonsultowac czy cosik :-)
No to się nagadałam a teraz trzeba się syzkowac do pracki także udanej niedzielki dziewuszki kochane :*
No i jeszcze cos mi sie przypomniało
Co myslicie o zbieraniu ciuszków dla dzidzi przed zajsciem w ciaze? Niektorzy mowia ze to przynosi pecha a z drugiej strony ja mysle ze potem naraz wszystko kupowac to masakra ... tak myslałąm zeby pomału kolekcjonowac

???