reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Acon jest najlepszy :) ale wytrzymaj jeszcze tydzień :)

A mnie przyszły moje zabawki, czyli koszula, ceratki, ręczniczki itp dla małego/łej, no i moje majty poporodowe, z których się uśmiałam

Wytrzymam :) jakoś tym razem nie mam aż takiego parcia na wiedzę, co ma być to będzie.
Kurcze te majty pewnie komiczne są bo wystarczy spojrzeć na obrazek a co dopiero na żywo ;)

Hej!
Ja po weekendzie pod znakiem roczków:-) Jeszcze jeden został nam w tym roku:-) Takie mamy szczęście: 4 chrzesniaków z jednego roku.
Widziałam, że Konstantynopolitanka zobaczyła dwie kreseczki:-) GRATULACJE!!! Oczywiście także czekam na wyniki bety:-)
Co u Was dziewczyny nowego?

Nie mogę uwierzyć... blada bo blada, ale JEST!
Dziś rano, o 5.44 zobaczyłam na teście bladą, różową, drugą kreskę :D

Lecę zaraz zrobić betę.
Nie wierzę :D

To uwierz!!!!! ;-) gratuluje!!!

Ma_gdalena: jak tam prezent dla babci podobał się ?

Podobał się.. babcia powiedziała, że się wystroi dla dziadka na noc :-D

Magenta bliżej 8 tygodnia. (7-8-9) To zależy od aparatury ale lepiej koło 8 bo wtedy więcej zobaczysz. Ja też tak byłam :-)

Kurcze wczoraj latałam jak poparzna cały dzień... i mały siedział spokojnie (no pare razy się poruszył ale w porównaniu z tym co potrafi był cichy) Zwaliłam na szalony dzień... wieczorem też cisza... dzisiaj rano znowu... niepokoi już mnie to... ide chyba zjem śniadanie. Mały rano najbardziej ruchliwy zawsze był. Nie możliwe zeby sie nie ruszał...

Nie martw się, on też musi troszkę odpocząć a może po prostu rusza się tylko bardzo delikatnie i nie zwróciłaś uwagi.

Ja dzisiaj odpoczywam po wczorajszej harówce.,.. powiem Wam, że wyprawianie takich imprez to już nie dla mnie. Jak goście wyszli to płakać mi się chciało,, że jeszcze muszę się wykąpać bo kręgosłup tak mnie bolał, że aż promieniowało do brzuszka i byłam zła na siebie, że jeszcze z własnej głupoty zrobię krzywdę mojemu dziecku... A jutro połówkowe, nie mogę się doczekać!!

danano no w sumie racja komunie, 18tki potem zgroza ;)

ma_gdalena nooo proszę już połówkowe :) myślę że jakieś fotki nam tu wstawisz żeby oko pocieszyć :)

Na pewno! Nie wytrzymałabym nie chwaląc się, mam tylko nadzieję, że wszystko będzie dobrze

Kurcze zjadłam obiadek i strasznie niedobrze mi się zrobiło. Idę na chwilkę się położyć, potem zajrzę do Was

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry