reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Fifka biedaku, życzę lepszego samopoczucia i czekam na wieści z piątku

witam rozczochraną mamę rozgośc się i na pewno we wszystim Ci pomożemy

kosmo serdecznie gratuluję, piękny wynik bety

Magd.a odpisałam na ukrytym wątku Ty spryciaro :)

a my byliśmy w Brukselce u gina i wszystko nam wyjaśnił, słuchaliśmy serduszka. Ale ten mój maluch jakiś leniwy, ruchów nie czuję ale latać samolotem nie lubi, gniecie mnie tam w środku i to był chyba ostatni lot :)
teraz tylko samochód

to tak troche za dużo żeby Was nadrobić... ale postaram się w miarę regularnie Was odwiedzać :D póki co czekam na @ po miesiącu zastoju w starankach ... mam upławy zabrązowione od 3 dni kłuje mnie jajnik a od 5 bolą sutki ... nie mam zielonego pojęcia o co chodzi w tym wszystkim... Cieszę się że mnie przygarnęłyście...

Witam nową przyszłą mamę :)

Donia ja też poczułam pierwsze wyraźne ruchy w połowie 19 tyg więc pewnie lada chwila przekonasz się, że jednak Twoje maleństwo nie jest takie leniwe jak Ci się wydaje :p

Witaj rozczochrana!! Oczywiście ze ciebie przyjmiemy!! Zapraszamy serdecznie!

Magdalena
no troszkę się ruszał, ale dzisiaj znowu spokojny... już drugi dzień biedaczek jakiś przygaszony. Mam nadzieję ze to przez to, ze ja aktywniej spędzam czas.

Dziękuję Doniu :* Nie jest źle... teraz ciąża to bajka w porównaniu z pierwszym trymestrem! Mam nadzieję że maluszek mi to wynagrodzi :-D

Witaj Mijenko!! Jak tam żyjesz?

Rozczochrana przeczytałam twoją historię... chwyta za serce... a tym bardziej że jestem w podobnym wieku ciąży. Ja również mam na koncie jedno poronienie ale we wcześniejszej ciąży, lekarze do dziś nie wiedzą co było przyczyną,. Trzymam kciuki za szybkie zafasolkownie!! I takie pytanie o jakim konflikcie pisałaś? Co to jest? Ja mam z mężem konflikt serologiczny (ja mam minusa on plusa)

reklama
Fifka chyba w tym samym momencie przeczytałyśmy... czytając łzy leciały mi ciurkiem... :-(
Rozczochrana wiem, że nie ma co Cię pocieszać bo to i tak nic nie da a jeszcze niepotrzebnie może Cię zdołować więc ja tak jak Fifka napisała powyżej trzymam mocno kciuki, żebyś znów szybko ujrzała II kreski na teście i nie musiała przeżywać tyle bólu i cierpienia...

Do góry