reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Neciuszka ja się podpisuje pod tą listą dla Ael... więc ja już nie muszę tłumaczyć :P

Konsta gratuluje jeszcze raz!! Spokojnych 8 miesięcy :-)

A ja chciałam burze to mam... w sekundzie się taki wiatr zerwał, że musiałam wszystkie okna pozamykać

Zakupiłam na Allegro 8 pieluch tetrowych, 2 flanelowe, zestaw startowy butelek TOMMEE TIPPEE Zestaw startowy dla noworodków 2379 (1785762531) - Aukcje internetowe Allegro i ręczniczek BOBAS Okrycie po kąpieli OTULACZEK z kapturem 1449 (1794442665) - Aukcje internetowe Allegro to niebieskie z żabką :-)

hello:)
ja wlasnie ogarniam rosolek dla mezulka bo cos sie biedny zle czuje i przeziebienie go dopadlo wiec dobra zoncia ugotuje mu cos co mu pomoze i rozgrzeje :)
sprawdzilam moje wyniki z dziewczyna z watku o badaniach dla starajacych sie i potwierdzila ze wszytsko dobrze, tylko prosila by jeszcze z ginekologiem wyjasnic te plamienia .. bo to faktycznie nie jest cos "normalnego" by miec od drugiego dnia po owulce az do @..
dzis (4dc) zrobilam prolaktyne, FSH i LH i za tydzien razem z wynikami lece do ginekologa-endokrynologa wyjasniac sprawe :)

oj kochana ja ci teraz nie powiem bo nie moge znalesc swoich dawnych winikow wogole gdzies posialam wyniki badan przed roku
i tak dziekuje za checi:*
Ja w sobotę się kochałam z mężem (a jak wiecie robimy przerwe w staraniach)... i mój mąż skończył we mnie... zdziwiło mnie to troszkę... Jakaś godzinę po zapytałam się jego, czy to oznacza, że nadal się staramy, chociaż mieliśmy inne ustalenia... A spojrzał na mnie, uśmiechnął się i powiedział: "kochanie nie staramy się, my się po prostu kochamy :-) " Strasznie ciepło zrobiło mi się na serduszku, bo wiem, że jemu strasznie na tym zależy, ale jedneocześnie nie chce mnie zbytnio obarczać tym straraniem, dlatego wymyślił mały podstęp... :-)

haha ale fajny ten twoj maz :) spryciarz i dyplomata :) wiedzial jak odpowiedziec by cie uspokoic a przy okazji zyskal co chcial, dwie pieczenie na jednym ruszcie upiekl:) noz takim pozytywnym nastawieniem jestem pewna ze sie uda szybo:)* bo ty mysli odrywasz ale maz wie co robi he he

Beta 323 :-D
Sama w to jeszcze nie wierzę!
jeszcze raz gratulacje !!:)

Sun to super!! :-D Tak trzymać!! Spokojnie dać sobie troszkę luzu!

Magdalena Trzymam Kciuki za połówkowe!!!! :tak: Oby wszystko było w porządku, bo to najważniejsze! A zakupy świetne!

Donia, Nie źlę się czuję, choć bywało lepiej! Czekam z utęsknieniem na piątek bo będę miała wizytę i Usg!

Konsta!! Wspaniałe wieści!! Napisz mi proszę jak długo się staraliście bo chcę pomóc Iwaskowi i aktualizowaniu listy.

A ja dzisiaj na poprawę humoru zamówiłam sobie Dzienniczek ciążowy! Już nie mogę się doczekać kiedy przyjdzie!! :tak:

Poza tym pogodziłam się z mężem i pieniążki z Zusu przyszły (w końcu...)

w sumie to prawie wątek dla mnie więc co mi tam zaszkodzi napisać... jestem mamą ale nie mam dziecka więc jestem zielona jak chodzi o normalny poród i wychowywanie dziecka... :) tylko czy Wy mnie tu zechcecie... już za tydzien ponawiam staranka...

reklama
Połówkowe mam na 11.20 więc zaraz jak wrócę to Wam wszystko opowiem... chyba, że polecę do mamy pochwalić się filmikiem z USG :-p
Fifka a jak tam Konradek?? skopał Cię już dziś na opamiętanie??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry