reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

czesc dziewczynki klaniam sie po pracy eh w koncu:p jak mi sie spac chce i na sile sie powstrzymuje bo wiem ze jak teraz zasne to ani obiadu nie zrobi ani nic:p a mam naczynia do umycia itp:p masakra
a dzis caly dzien mam nudnosci normalnie blagam zeby pawia puscic:p jest mi tak niedobrze:/
Swedzi mnie brzuszek i cycuchy bola i zasmakowala mi strasznie hernatka z pomarancza :p jest mega pycha :)

A jak tam moje kochane sie czujecie??
Witam nasze nowe staraczki zycze szybkiej fasolki i czujcie sie jak u siebie tutaj zawsze was wysluchamy poradzimy

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a to fluidki dla kazdej starajacej sie :)

Ja was moge poczestowac klopsikiem sosem koperkowym i ziemniaczkami i ja do tego mam szpinak cos mnie dzis na niego wzielo:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
magenta :) ja uwsuteczniam od wczoraj obżarstwo we wszelkiej postaci ;) a dziś to jakaś półka pod mój ociężały i obolały biust by się przydała, bez stanika wygodniej ale oczywiście wczoraj jak tak zrobiłam to małż po powrocie z pracy nie przeszedł obojętnie :-D

Hahah a ja was niczym nie poczęstuje bo mam dziś lenia i nic nie gotuje... Jedyne co teraz zrobiłam to pozmywałam gary w kuchni bo mam dwu - komorowy zlewozmywak a już nic się nie mieściło :p:p

Neciuszka 13.09 to tak jak ja mam wizytę u mojego gina... :-D mam nadzieję, że w tym czasie jak ja będę oglądać mojego synka na ekranie USG, Ty nie będziesz mogła oderwać wzroku od testu ciążowego - pozytywnego oczywiście ;-)

Będę się w niego wpatrywać jak sroka w gnat żeby coś wypatrzeć :-D wtedy jestem też umówiona z koleżanką na galerii na caffe więc tak czy tak dzień będzie miły :)

mijenka zachłanna ty jedna ty :-p

eh ja dzis zjadlam rano sniadanko zjadlam tylko hehe 6 skibek chleba:p potem w pracy banana jablko i danio waniliowe przyjechalam do domu zjadlam pierozki rawioli i bagietke :p i teraz czekam sobie na ukochanego i bedzie obiadek :p
Ogladam rozmowy w toku i az noz mi sie w kieszeni otworzyl po tekscie ze laska usunela ciaze bo nie chciala miec baloniastego brzucha itp masakra ale niektore baby sa glupie z powodu wygladu nie urodza dziecka bo bede brzydkie i "to cos obslizglego wyjdzie ze mnie"

witajcie kobietki :-)
widzę że mamy nowe koleżanki więc WITAM i życzę szybkiego zafasolkowania - trzymam kciuki &&&
jeśli są jakieś nowe fasolki to GRATULUJE!!!

reklama
eh ja dzis zjadlam rano sniadanko zjadlam tylko hehe 6 skibek chleba:p potem w pracy banana jablko i danio waniliowe przyjechalam do domu zjadlam pierozki rawioli i bagietke :p i teraz czekam sobie na ukochanego i bedzie obiadek :p
Ogladam rozmowy w toku i az noz mi sie w kieszeni otworzyl po tekscie ze laska usunela ciaze bo nie chciala miec baloniastego brzucha itp masakra ale niektore baby sa glupie z powodu wygladu nie urodza dziecka bo bede brzydkie i "to cos obslizglego wyjdzie ze mnie"

Ale ten mały Aleks co teraz tam był miał fryz!!!!!!! :szok: wyglądał jakby miał peruke

Do góry