reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Zaczął się śmiać i powiedział, że następne zwolnienie to on sam zawiezie, na wszelki wypadek :p

Mag, ja stosowałam oliwkę, teraz przeniosłam się na balsamy bo się nie kleją i ani pół rozstępa nowego :) a stare mam, więc skłonność mam.

reklama
Sil, ma rację. Dawniej ciąża to było tak jakby tabu i to prawda że ukrywano brzuszki. Mama mi ostatnio mówiła, jak kupiłam bluzeczkę łądnie podkreślającą brzuszek, że dla niej teściowa szyła suknie takie za przeproszeniem "wory" i się chodziło w jednej i tej samej. A dziecko, to w brzuchu nie było jeszcze synem, czy córką, dopiero po urodzeniu.
Ael, widać zmiany, widać :)
Magdalena, dla mnie też suwaczek Ael był takim jakby "drogowskazem" :) z podziwem patrzyłam na kolejne tygodnie, bo wydawało mi się, że ja jeszcze grubo z tyłu, a tu już skończony 25 tydzień :) no nasza optymistka forumowa będzie tulić synka już w ramionach, a my wyczekiwać dnia porodu i liczyć ruchy :) ależ to leci...

Kasiu po odstawieniu tabsów nie miałam okresu przez kilka mies. w tym czasie sie staralismy ale okazalo sie ze w ogole nie było owulki i nic z tego wiec teraz zaczeliśmy na nowo...Lekarz podejrzewa też zespół policystycznych jajników ale to na razie nie stwierdzine, powiedzial ze jak po 2 opakowaniach nie zajde to wysle mnie na kilka dni do szpitala na badania lub operacyjnie pobudzimy jajniki do pracy(jak nie bede miec nadal @)... zobaczymy jak to bedzie...

o rany mijlenka jaka Ty szczuplutka jesteś:-) to ja myślałam, że ja mało waże ( 52kg) ale Ty mnie przebijasz:-D

mijenko- hehe wow pierwszy raz ktos wazy mniej odemnie:p ja przed ciaza wazylam 45 kg a teraz juz mam 47,8:p wic chyba tyje:p jak w czasie ciazy przytyje tak z 10kg to nawet nie mam zamiaru sie odchudzac:p bo chcialam przytyc do tych chociaz do 55 kg

noo moja najniższa waga w tym roku to równe 40,8kg na wielkanoc:zawstydzona/y: okłamałam Was, na chwilę obecną mam równe 43kg :-D

mijenka no możesz no chudzino tyyyy :) jeszcze cię dokarmię ;)

dokarmiaj byle dobre było:-D bo ja wybredne stworzenie jestem:cool2:

reklama
Do góry