reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja biorę dupka od niedzieli przez 10 dni. Biorę w powodu krwawienia które miałam tydzień temu w dniu owulacji. Skacze mi poziom hormonu i lekarz widzi jakieś zagrożenie również w pierwszych miesiącach. Jeśli zobaczę dwie kreski mam natychmiast zacząć ponownie brać już cały czas.

Włączyłam sobie na te rozmowy w toku oglądam od początku właśnie :) dobrze że jest TVN +1 :)

reklama
Aelku piękny brzuszek!! Tylko całować!! Tak jak na Fb napisałam. Z Wiktorka to będzie kawał chłopa!!

Donia obiecałas dzisiaj zdjęcia!! Czekamy!!

A do mnie przyszedł dziś Dzienniczek ciąży!!
1299505912_dzienniczek%20ciazy2_w450_h400.jpg
Więc zaraz mykam uzupełniać! Poza tym jestem dzisiaj padnięta i ledwo na oczy patrze... to chyba ta deszczowa pogoda tak na mnie wpływa...

Jeszcze dwa dni do wizyty!!!!

Mi się jakoś nie mieści w głowie to co one mówią, owszem mam dwie koleżanki które w tej chwili twierdzą że mieć dzieci nie chcą ale nie mówią takich rzeczy ja te paniusie.

To nei do końa obiadki :) robiłam jabłuszko samo, jabłuszko z brzoskwinią i jabłuszko z malinkami. Brzoskwinię samą i buraczki. Planuję jeszcze zrobić więcej jabłuszek, gruszkę, i marchewkę i może jakieś miksy z tego :)

Ja mam... no powiedzmy, że znam taką jedną, która nie chce mieć dzieci, bo nie jest zarozumiała na tyle, by przekazywać swoje geny.. to jej słowa...

Magdalena, dla mnie też suwaczek Ael był takim jakby "drogowskazem" :) z podziwem patrzyłam na kolejne tygodnie, bo wydawało mi się, że ja jeszcze grubo z tyłu, a tu już skończony 25 tydzień :) no nasza optymistka forumowa będzie tulić synka już w ramionach, a my wyczekiwać dnia porodu i liczyć ruchy :) ależ to leci...

Tak tak, a potem ta optymistka forumowa będzie doradzać przy dzieciaczkach :p

Niedobrze mi, a nie wiem od czego bo przez te słoiczki dla maleństwa próbowałam masę rzeczy dziś...

Może za bardzo się zasłodziłaś, co? Wypij gorącą herbatkę z cytrynką i spróbuj za pół godziny zjeść coś bardziej konkretnego.

heh... ja znam kilka osób z mojego otoczenia które wzdrygają się na temat posiadania dzieci... ale to może i lepiej? Wiecie nie każdy jest stworzony do macierzyństwa. Lepiej żeby nie miały dzieci niż by były wyrodnymi matkami.

reklama
Do góry