reklama
Prooooszę 
Zobacz załącznik 389569Zobacz załącznik 389570
No w książce kucharskiej takiej brzydkiej blachy chyba by nie było
(No francy doszorować nie mogę grr).
Poczęstowałabym, ale tarta jest dla rodziców, co się do mnie zwalają
Zobacz załącznik 389569Zobacz załącznik 389570
No w książce kucharskiej takiej brzydkiej blachy chyba by nie było
Poczęstowałabym, ale tarta jest dla rodziców, co się do mnie zwalają

Atan
♥ mamusia Amelki ♥
mniammmmm wiem wiem ze do rodzicow ;-) zazdrowszcze im ;-) a moze na pw wyslesz mi przepis i sama sobie taka tarte zrobie blache mam i jabłuszka ;-)
a brzuszek i tarta smakowicie wyglada ;-)
a teraz znikam spac bo zasypiam dobranoc :*
mniammmmm wiem wiem ze do rodzicow ;-) zazdrowszcze im ;-) a moze na pw wyslesz mi przepis i sama sobie taka tarte zrobie blache mam i jabłuszka ;-)
Dobranoc żabolu, jutro wyślę Ci przepis :-) tylko mi przypomnij :-)
Magd.a
Fanka BB :)
Dzień dobry :-) nadrobiłam :-))
Dziurka wielkie gratulacje :-) mam nadzieję,że będziesz pierwszą podwójną mamą na wątku :-) to za to oczekiwanie
Ja kolejny dzień nie wyspana :-) wczoraj 13 h w pociągu spędziłam, i stwierdzam,że Toruń piękne miasto
popołudniu pokaże Wam swoje dwie kreski na teście ciążowym
hahaha
Dziurka wielkie gratulacje :-) mam nadzieję,że będziesz pierwszą podwójną mamą na wątku :-) to za to oczekiwanie

Ja kolejny dzień nie wyspana :-) wczoraj 13 h w pociągu spędziłam, i stwierdzam,że Toruń piękne miasto

popołudniu pokaże Wam swoje dwie kreski na teście ciążowym

dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Magda a dziękuję
Powiem Ci że wcale bym się nie zmartwiła jakby było dwie sztuki. Zresztą mnie lekarz juz dawno mówił, że u mnie jest spore prawdopodobieństwo ciąży mnogiej bo przeszłam kuracje hormonalne i od swojej strony w bliskiej rodzinie miałam dwie pary bliźniąt.
Tak Wam powiem...że czuję noskiem, że faktycznie tam coś więcej jest. Tym bardziej, ze ta pielęgniarka, znająca mnie juz dobrze zasugerowała dwójeczkę. cyt." Nooo....na trójke to za mały hormon ale na dwójkę spokojnie straczy"
Tylko się ze mnie proszę nie śmiać, z tych moich przeczuć,
Fifko kochana ja się nie martwię, ja jestem przeszczęśliwa...
Aga dzięki...i ~~~~~~~~~~~~~~~~
Kwiatuszku dziękuję i Tobie także przesyłam ~~~~~~~~~~

Tak Wam powiem...że czuję noskiem, że faktycznie tam coś więcej jest. Tym bardziej, ze ta pielęgniarka, znająca mnie juz dobrze zasugerowała dwójeczkę. cyt." Nooo....na trójke to za mały hormon ale na dwójkę spokojnie straczy"

Tylko się ze mnie proszę nie śmiać, z tych moich przeczuć,
Fifko kochana ja się nie martwię, ja jestem przeszczęśliwa...
Aga dzięki...i ~~~~~~~~~~~~~~~~
Kwiatuszku dziękuję i Tobie także przesyłam ~~~~~~~~~~
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
fajnie ze cie tak kopie czesto fifka ;-) moja dzidzia to tylko smyra mnie co jakis czas mysle ze sie wtedy obraca albo przeciaga ale reaguje jak jem monte![]()
Zobaczysz jak z dnia na dzień zmieniają się nateżenia ruchów maluszka. Ja wcześniej myślałam, że on kopie... nie wtedy to mnie tylko tykał! Teraz to już wali jak szalony!! (pewnie za parę tygodni zmienię zdanie)
Mały kopie tak, ze aż brzuszek skacze i czuć to przez skórę ale jak tylko mojego zawołam mały się uspokaja... :-( Nie możemy złapać tego momentu!
Dzień dobry :-) nadrobiłam :-))
Ja kolejny dzień nie wyspana :-) wczoraj 13 h w pociągu spędziłam, i stwierdzam,że Toruń piękne miasto![]()
popołudniu pokaże Wam swoje dwie kreski na teście ciążowymhahaha
Madziu jaja se robisz czy serio piszesz? bo aż mnie zatkało zważenia...
Dziurko bo masz z czego się cieszyć!!! Ja cieszę się razem z tobą, bo bardzo ci kibicowałam!!! Ale fajnie by było jakbyś miała bliźniaki! To tak jakby los chciał ci wynagrodzić te czekanie i cierpienie z nawiązką!!
Ja dzisiaj się lenie! Po południu jedzemy tylko odwiedzić rodzinę... a tak będę leżeć i pachnieć!
Ostatnia edycja:
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
fifka wiem wiem, ale rozumiesz, że dla mnie to taka dziwna strasznie sytuacja. Ja broń boże nie narzekam bo ja zniosę wszystko aby tylko było dobrze. Tylko ja już tak się przyzwyczaiłam do czekania....aż nie wiem co ze sobą zrobić. Poza tym przykro mi bo P. daleko a tak chciałam, żeby ze mną teraz był. Takie życie niestety...ktoś na to wszystko zarobić musi..
Magda a po cholere żeś byłą w Toruniu? o kurna...zmolestowała Przystojniaka. Ja pitole
Magda a po cholere żeś byłą w Toruniu? o kurna...zmolestowała Przystojniaka. Ja pitole
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
I to jeszcze z testem ciążowym pozytywnym 
Dziurko, rozumiem cię choć starałam się ponad połowę czasu mniej niż ty. Ale od paru miesięcy przestałam mieć nadzieję że się uda, a w szczęśliwym cyklu w ogóle olałam tą sprawę... i ciężko było się oswoić z tą myślą! Ale spokojnie tydzień, dwa, trzy i się oswoisz!
Co do chłopa to współczuje... ale cóż... tak miało być... lepiej tak niżeli miałabyś teraz taką długą przerwę w staraniach... i nie przejmuj sie jego zachowaniem. Mój dopiero teraz zmienił swoje podejście do tego tematu. Faceci potrzebują więcej czasu.
Dziurko, rozumiem cię choć starałam się ponad połowę czasu mniej niż ty. Ale od paru miesięcy przestałam mieć nadzieję że się uda, a w szczęśliwym cyklu w ogóle olałam tą sprawę... i ciężko było się oswoić z tą myślą! Ale spokojnie tydzień, dwa, trzy i się oswoisz!
Co do chłopa to współczuje... ale cóż... tak miało być... lepiej tak niżeli miałabyś teraz taką długą przerwę w staraniach... i nie przejmuj sie jego zachowaniem. Mój dopiero teraz zmienił swoje podejście do tego tematu. Faceci potrzebują więcej czasu.

reklama
danao84
Fanka BB :)
dziuraWskarpecie życzę więc z całego serca, żeby to bliźniaki były! :-)
Wczorajsza impreza udana, ale szybko padłam na twarzoczaszkę ze zmęczenia:-) Dzisiaj dzień totalnego lenistwa.:-) A co! Należy sie nam trochę beztroskiego byczenia w dzień rocznicy:-) Miłego dnia Wam wszystkim życzę:-)
Wczorajsza impreza udana, ale szybko padłam na twarzoczaszkę ze zmęczenia:-) Dzisiaj dzień totalnego lenistwa.:-) A co! Należy sie nam trochę beztroskiego byczenia w dzień rocznicy:-) Miłego dnia Wam wszystkim życzę:-)
Ostatnia edycja:
Podziel się: