reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Trochę poczułam się urażona, no ale taka jest genetyka nie zaplanujesz płci, trzeba się przygotować na dziewczynkę i chłopca, owszem można być zawiedzionym jakś czas, no ale u Mineralnej to już ponad połowa, niech leci do psychologa bo sama się wykończy i dziecko też..
Właśnie dlatego uważam,że do ciąży trzeba dorosnąć i wolę być "ryczącą" 30 czy nawet 40 przy pierwszym dziecku, niż przechodzić takie rozżalenie na punkcie płci..

Kobiety cieszcie się,że macie zdrowe dzieci !

I ja przepraszać za to nie będę ! Nie ma mowy..

reklama
Witajcie dziewczyny ;) Ja zaczynam 17 tydzień ciąży. Jakiś nowe fasolki? Zniknęłam kiedy zafasolkuje - zafasolkowała ;) Niedługo idziemy do lekarza na badanie 3D i dowiemy się czy to chłopczyk czy dziewczynka ;)))

Dziurka: Podwójne szczęście widzę ! Super :* Pewnie nieźle zaskoczona byłaś :)
Mineralna: Pewnie, leć do lekarza, napewno Ci pomoże, jeśli się obawiasz :) W każdym bądź razie na złe nie wyjdzie, a i Ty będziesz spokojniejsza jak z lekarzem porozmawiasz.

Kurczę odkąd przyszłam do pracy jakoś mi nie dobrze....

Witajcie dziewczyny ;) Ja zaczynam 17 tydzień ciąży. Jakiś nowe fasolki? Zniknęłam kiedy zafasolkuje - zafasolkowała ;) Niedługo idziemy do lekarza na badanie 3D i dowiemy się czy to chłopczyk czy dziewczynka ;)))
A jeszcze jest kilka fasolek Na bank Dziurka podwójna radość, teraz czekamy na wieści od Neciuszki. I chyba ktoś jeszcze po mnie był.
O Laurkaaaaaa co widać powyżej :-)

już jestem, mam nadzieje ze jakas nowa fasolka mnie nie ominęła, a ja musiałm się przewietrzyć bo strasznie mi się kręciło w głowie, chyba stąd to dziwne uczucie, dzisiaj dokucza mi jeszcze kręgosłup, i mam dziwny posmak w ustach - ble

Laura ooo...zaskoczona to mało powiedziane bo ja się tak o jedno dzieciątko modliłam a tu masz. Ale teraz trzeba mocno trzymać &&&& żeby tak pozostało.

magda, Mineralna ja Was dziewczyny przepraszam, że się strącam ale...Ja rozumie depresje i te wszystkie inne jazdy. Sama to przeżywałam i przeżywam od nowa. Ale najważniejsze,żeby dzieciątko było zdrowe, żeby się dobrze rozwijało, żebyśmy się my...(tak, z dumą mówię my) matki przechodziły ciąże spokojnie. Nie ma róznicy czy to chłopiec czy dziewczynka.

Zafasolkuje, Boziu, a ja na razie nic. Tylko ryczę ale to z innnego powodu.

I gdzie jest AELLLLLL!!!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry