reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

wlasnie tez kiedys o tym myslalam troche było blizniakow w mojej rodzinie ale jednojajowych a nie wiem czy one sa dziedziczne yba tylko dwujajowe sa dziedziczne bo jednojajowe jak jest podzial komorki z tego co wiem najwyzej sie sprzeda ale wola łabym na poczatek jedno malenstwo hehe ale jak by była dwojka to tez sie wychowa

moja babcia ma siostre blizniaczke moja mama tez miala blizniaki ale to było prawie 35lat temu i w 6 miesiacu nie uratowali ich niestety i moja ciocia ma synów blizniakow

reklama
Ael no pewnie, że dam znac. Choć powiedział ki wczoraj, że za bardzo doszukuje się problemu i się czepiam.

Z Tobą to nigdy nic nie wiadomo i znając życie to będziemy czytały Twoją wesołą historię w wątku POród Na Wesoło

Sil...kurcze i znowu ryczę, strasznie mnie wzruszyła Twoja inicjatywa z ciuszkami dla moich Kropeczek. Dziękuję Ci bardzo, za sam pomysł bo to naprawdę wzruszające i...i... i w ogóle.<beczy>

No bo wczoraj się doszukiwałaś problemów na siłę, napisałam Ci o tym przecież. Mam nadzieję, że teraz odpuścisz.
A z ubrankami głupi pomysł nie jest. Ja dostanę ich jeszcze bardzo dużo więc mogę Ci podesłać za kilka miesięcy kilka ciuszków :-)

wlasnie tez kiedys o tym myslalam troche było blizniakow w mojej rodzinie ale jednojajowych a nie wiem czy one sa dziedziczne yba tylko dwujajowe sa dziedziczne bo jednojajowe jak jest podzial komorki z tego co wiem najwyzej sie sprzeda ale wola łabym na poczatek jedno malenstwo hehe ale jak by była dwojka to tez sie wychowa

moja babcia ma siostre blizniaczke moja mama tez miala blizniaki ale to było prawie 35lat temu i w 6 miesiacu nie uratowali ich niestety i moja ciocia ma synów blizniakow

No to widzę, że u Ciebie możliwość bliźniaków jest bardzo duża. Jeszcze trochę i Kwiatuszku oznajmisz nam, że w Twoim brzuszku biją dwa serduszka :-)

I fakt, ze mną nic nigdy nie wiadomo, porób będzie wesoły, znam ludzi z mojego szpitala, personel naprawdę miły jest :-) wiec zapewne coś wykombinujemy :-D

No właśnie , masz rację;) Otworzy listę wrześniowych fasolek ;))

A zdjęcie wstawię :D Musicie trochę poczekać ;)
Zaczynam się bać porodu :(

reklama
Do góry