reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael a Ty noge tak wysoko podniesiesz? Aj no mówiłaś, mówiłaś......Przyznasz jednak, że takiego finału się nie spodziewałaś CZarodziejko z Księżyca?

Boszzzz...i tera patrze na ten mój avatarek......jakbym wyczuła

Oj właśnie taki scenariusz przewidywałam, kobito ja mam ten teges geny jasnowidza, wyczuwam dużo rzeczy :-)

Ja będe spadać bo muszę jechać poprawić zwolnienie (cholera, asystentka pani doktor nie wpisała nipu zakładu pracy....)

Ja jutro swojego Pablosa wysyłam do ginki po l4 do Pup-u, nie bardzo widzi mi się jutrzejsza wizyta, może uda się za tydzień.

dziurko kasa teraz sie przyda dla dwojki dzieci podwojny wydatek ale to jest piekne czekanie sie opłaciło

No duuuużo kasy, więc lepiej już zacząć kompletować wyprawkę :-D, ale ja mogę pomóc szukać okazji z rzeczami dla naszych bliźniaków, bo nie każdy potrafi wykombinować mega wielką wykładzinę za butelkę 07 whiskacza :-D

Fifka nie przesadzam. No leć leć..jak trzeba

Jezusie drogi jak mnie się spac chce. Chyba mam syndrom odstawienia kawy

To nie syndrom odstawienia kawy, tylko emocje z Ciebie zeszły. Dałaś znać małżowi wrednemu?

reklama
Kwiatuszku może sie sprawdzi, ja wstawiając go nawet nie pomyślałam o takim szczęściu.

magdalena tak kochana, mąż wie. Ja odebrałam bete w sobote to już wtedy pielęgniarka kazała skonsultowac się z lekarzem i ja za telefon, kazał w poniedziałek wszystko powtórzyć i dziś się okazało, że jest dwójeczka.

Ael no dałam znac, że się potwierdziło dwójeczką ale on wiesz..w pracy i nie bardzo chyba ma możliwość przeczytać smsa. Bo im nie wolno pod żadnym pozorem pracować z telefonami itd.
Kurcze, ja o wyprawce nawet nie myślę. Boję się pomyśleć.Poczekam minimum do końca roku.
Emocje nie emocje ja znów rycze i co i tak se będę ryczała i juz.

Ale po cichu wam sie przyznam że sprawdziłam ile kosztuje pojazd dla moich Kropeczek. Ale ciiii

Ostatnia edycja:
Ael no dałam znac, że się potwierdziło dwójeczką ale on wiesz..w pracy i nie bardzo chyba ma możliwość przeczytać smsa. Bo im nie wolno pod żadnym pozorem pracować z telefonami itd.
Kurcze, ja o wyprawce nawet nie myślę. Boję się pomyśleć.Poczekam minimum do końca roku.
Emocje nie emocje ja znów rycze i co i tak se będę ryczała i juz.

Ale po cichu wam sie przyznam że sprawdziłam ile kosztuje pojazd dla moich Kropeczek. Ale ciiii

Ale daj znać jak Twoje małpa zareagowała. Rycz rycz masz prawo, podwójne szczęście mamuśka :-)

Pa! Do wieczora!! :*

A Ty gdzie? Zostawiasz nas?

Dziurko Gratuluję :):):) A reakcja O matko jest naturalną na szok, ale na pewno się cieszą :) Kurcze, ja wiem, że z bliźniętami trudno, nawet nie finansowo, ale trudno, ale uda się :) Dziewczyno, należy Ci się to podwójne szczęście :)

A tak sobie myślę, że jakby każda z nas już mamusiek posłała Ci nawet po jednym ciuszku jak nasze wyrosną to dasz radę :)

u mnie obiadek przygotowany juz prawie tylko wstawic wszystko na gaz:) co do wozkow to ostatnio dostałam juz od sister głeboki 3funkcyjny bo ona przerzuciła sie na parasolke juz ale nie wiem czy to nie przynosi pecha narazie i tak stoi u niej bo nie mam miejsca w domu ale jestem happy :) jako jedyna z mojego rodzenstwa nie mam dziecka a wszyscy juz po kontach cos dla mnie szykuja wiec masakra bedzie jak bede w ciazy pewnie mnie zawala a tak dla jasnosc mam 3 sister i 3 braci:)wiec troche tego jest a ja tez zawsze lubie kupowac prezenciki siostrzenic i bratanków wiec oni sie rewanzuja:)

u mnie obiadek przygotowany juz prawie tylko wstawic wszystko na gaz:) co do wozkow to ostatnio dostałam juz od sister głeboki 3funkcyjny bo ona przerzuciła sie na parasolke juz ale nie wiem czy to nie przynosi pecha narazie i tak stoi u niej bo nie mam miejsca w domu ale jestem happy :) jako jedyna z mojego rodzenstwa nie mam dziecka a wszyscy juz po kontach cos dla mnie szykuja wiec masakra bedzie jak bede w ciazy pewnie mnie zawala a tak dla jasnosc mam 3 sister i 3 braci:)wiec troche tego jest a ja tez zawsze lubie kupowac prezenciki siostrzenic i bratanków wiec oni sie rewanzuja:)

Oj tam, no nie mów Kwiatuszku, że jesteś przesądna.

W ogóle tak się zastanawiałam, i znając swoje szczęście, jak trafię na porodówkę to na pewno będzie jakaś wesoła historia ze mną albo z moim. A już będzie totalny zaskok gdy będzie wszystko spokojnie przebiegało XD

Ael no pewnie, że dam znac. Choć powiedział ki wczoraj, że za bardzo doszukuje się problemu i się czepiam.

Z Tobą to nigdy nic nie wiadomo i znając życie to będziemy czytały Twoją wesołą historię w wątku POród Na Wesoło

Sil...kurcze i znowu ryczę, strasznie mnie wzruszyła Twoja inicjatywa z ciuszkami dla moich Kropeczek. Dziękuję Ci bardzo, za sam pomysł bo to naprawdę wzruszające i...i... i w ogóle.<beczy>

Kwiatuszku a u Ciebie może też będzie dwójeczka i co wtedy z wózkiem?:-p

Ależ drożyzna z tymi wózkami

Ostatnia edycja:
reklama
nie mowie ze jestem przesadna bo ostatnio skusilo mnie i kupilam skarpeteczki takie male i kusi mnie coraz czesciej ale i tak jak cos kupie to pozniej komus wydaje hehe mam chrzesniaczke malenka tzn z kwietnia wiec rozpieszczam ja:)

Do góry