kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Ael jak tak bardzo chcesz to wyczarj mi jedno na poczatek ,moj mis juz tez czarowal w tym cyklu brzucholka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
już?
ja się boję, ze będę rzygać i to nastąpi zaraz
Ael jak tak bardzo chcesz to wyczarj mi jedno na poczatek ,moj mis juz tez czarowal w tym cyklu brzucholka
Ja narazie też nie spawiłam, ale mdli mnie okropnie, a dzisiaj, to jest rekord. Senna to ja jestem wieczorem, jak już nie mam zadnych zajęć i siądę na kanapie, to zaraz zasypiam, a samotność - hmmm przyzwyczaiłam się, ze małżyk pracuje do późna i tłumaczę sobie, ze to dla nas i daje rade.Ael, Ty jesteś twarda baba
zafasolkuję mnie dotychczas w ciązy kilka razy pomdliło i na tym się skończyło. Mnie jedynie co doskwiera w ciązy to senność i samotność cały dzień jak nikogo nie ma w domu ;(
Ael, Ty jesteś twarda baba
zafasolkuję mnie dotychczas w ciązy kilka razy pomdliło i na tym się skończyło. Mnie jedynie co doskwiera w ciązy to senność i samotność cały dzień jak nikogo nie ma w domu ;(