reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
już?
ja się boję, ze będę rzygać i to nastąpi zaraz

No to lecieć do kibla i nad nim zawiśnij na stojąco, nie próbuj powstrzymać wymiotów, niech pójdą za jednym razem.

Ael jak tak bardzo chcesz to wyczarj mi jedno na poczatek ,moj mis juz tez czarowal w tym cyklu brzucholka

No to jak ja czaruje i Twój czaruje to wyjdą dwie fasole :-D A i dobrze, UWAGA JA TU ZACZAROWUJE KWIATUSZKA! :*

Ael, Ty jesteś twarda baba :D
zafasolkuję mnie dotychczas w ciązy kilka razy pomdliło i na tym się skończyło. Mnie jedynie co doskwiera w ciązy to senność i samotność cały dzień jak nikogo nie ma w domu ;(

zafasolkuję mnie dotychczas w ciązy kilka razy pomdliło i na tym się skończyło. Mnie jedynie co doskwiera w ciązy to senność i samotność cały dzień jak nikogo nie ma w domu ;(
Ja narazie też nie spawiłam, ale mdli mnie okropnie, a dzisiaj, to jest rekord. Senna to ja jestem wieczorem, jak już nie mam zadnych zajęć i siądę na kanapie, to zaraz zasypiam, a samotność - hmmm przyzwyczaiłam się, ze małżyk pracuje do późna i tłumaczę sobie, ze to dla nas i daje rade.

Ja twarda, niby czemu?

Samotność Ci nie doskwiera, bo masz nas, no tu kupa dziewczyn jest przecie :-)

Jestem dotarłam do domu. O wyniku już wiecie, więc pozostaje mi napisać że zobaczyłam wielkie paskudne zero. Jest mi przykro, ale płaczu nie będzie, trzeba dalej się starać kiedyś moja kolej przyjdzie. Najpiękniejsze w tym wszystkim jest to, że jak mojemu napisałam to dostałam odpowiedź że bardzo mnie kocha i będziemy się dalej starać. A na poprawę humoru każę sobie kebaba kupić :] jeszcze jakąś chwilę pewnie zajmie mi trawienie tego ale przejdzie - głowa do góry i czekać na @. Będę miała jedną nauczkę i obiecuję, że nie zrobię więcej testu przed terminem.

Dziurko kochana bardzo ale to bardzo gratuluję ci bliźniaków :*

no i g... prawda aż taka twarda nie jestem poleciało właśnie kilka łez ale już się ogarnęłam, ale to chyba bardziej nad samą sobą, już nie będę więcej. Wtrąbiłam pół paczki prażynek i mi lepiej

Ostatnia edycja:
reklama
Neciuszka przykro mi kochana nie poddawaj sie i walcz dalej:) <tule> moze nastepny cykl bedzie tym szczesliwym :) ja na swoj czekalam 12 miesiecy:)

DziuraWskarpcie- gratuluje strasznie mocno :) i to jeszcze podwujne szczescie :)duzo zdrowia dla was:)

A jak ta nasza cala reszta ?? Jak sie czuja nasze mamuski i strajace sie ?? Kto teraz testuje??

Do góry