• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
już?
ja się boję, ze będę rzygać i to nastąpi zaraz

No to lecieć do kibla i nad nim zawiśnij na stojąco, nie próbuj powstrzymać wymiotów, niech pójdą za jednym razem.

Ael jak tak bardzo chcesz to wyczarj mi jedno na poczatek ,moj mis juz tez czarowal w tym cyklu brzucholka

No to jak ja czaruje i Twój czaruje to wyjdą dwie fasole :-D A i dobrze, UWAGA JA TU ZACZAROWUJE KWIATUSZKA! :*

Ael, Ty jesteś twarda baba :D
zafasolkuję mnie dotychczas w ciązy kilka razy pomdliło i na tym się skończyło. Mnie jedynie co doskwiera w ciązy to senność i samotność cały dzień jak nikogo nie ma w domu ;(

Ael, Ty jesteś twarda baba :D
zafasolkuję mnie dotychczas w ciązy kilka razy pomdliło i na tym się skończyło. Mnie jedynie co doskwiera w ciązy to senność i samotność cały dzień jak nikogo nie ma w domu ;(
Ja narazie też nie spawiłam, ale mdli mnie okropnie, a dzisiaj, to jest rekord. Senna to ja jestem wieczorem, jak już nie mam zadnych zajęć i siądę na kanapie, to zaraz zasypiam, a samotność - hmmm przyzwyczaiłam się, ze małżyk pracuje do późna i tłumaczę sobie, ze to dla nas i daje rade.

Jestem dotarłam do domu. O wyniku już wiecie, więc pozostaje mi napisać że zobaczyłam wielkie paskudne zero. Jest mi przykro, ale płaczu nie będzie, trzeba dalej się starać kiedyś moja kolej przyjdzie. Najpiękniejsze w tym wszystkim jest to, że jak mojemu napisałam to dostałam odpowiedź że bardzo mnie kocha i będziemy się dalej starać. A na poprawę humoru każę sobie kebaba kupić :] jeszcze jakąś chwilę pewnie zajmie mi trawienie tego ale przejdzie - głowa do góry i czekać na @. Będę miała jedną nauczkę i obiecuję, że nie zrobię więcej testu przed terminem.

Dziurko kochana bardzo ale to bardzo gratuluję ci bliźniaków :*

no i g... prawda aż taka twarda nie jestem poleciało właśnie kilka łez ale już się ogarnęłam, ale to chyba bardziej nad samą sobą, już nie będę więcej. Wtrąbiłam pół paczki prażynek i mi lepiej

Ostatnia edycja:
reklama
Neciuszka przykro mi kochana nie poddawaj sie i walcz dalej:) <tule> moze nastepny cykl bedzie tym szczesliwym :) ja na swoj czekalam 12 miesiecy:)

DziuraWskarpcie- gratuluje strasznie mocno :) i to jeszcze podwujne szczescie :)duzo zdrowia dla was:)

A jak ta nasza cala reszta ?? Jak sie czuja nasze mamuski i strajace sie ?? Kto teraz testuje??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry