reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Sil już nie mam prażynek niestety nad czym ubolewam. Wróci mąż poprzytulam się do niego to całkiem przejdzie. Podobno dupek to co teraz biorę ma dać coś tam na następny cykl. Zobaczymy.

mąż tez pozytywa znalazł będzie można się seksić :)

Ael kochana tule cie do moich maluch cycow:) hormonki swiruja chyba co?? a moze pomyslalas o czyms smutnym? ehh ja za to mam z hormonami masakre jak sie zdenerwuje to nie moge zapanowac nad nerwami i potem rycze jak glupia :/

Zafasolkuję polecam cebulowe :D chociaż paprykowe też niezłe :)

Ael kochana tulę cię do moich cyców

Zaraz morderstwo popełnię. Przylazło toto mi pod okno i rzegocze :/ jak która chce martwą perliczkę wyślę

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry