reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

cos bym zjadla sama nie wiem co:/ cos mi apetyt opada nie chce mi sie zaduzo jesc :/ rozmawialam dzis z siostra i siostra mowi ze to nic zlego ze od poczatku ciazy nie musze przytyc 20 kg ale nie nabawic sie anemi i innych takich

reklama
Mam tak chorych sąsiadów, że szok psów chyba z 15 kotów nie zliczysz, poza tym kury perliczki krowy papuga i ciul wi co jeszcze. Syf na podwórku niemiłosierny, za płotem naszym chaszcze jak nie wiem i toto siedzi tam i rzegocze :/ Synka mają co ma ponad 30 lat skończył tylko podstawówkę bo więcej mu mamusia nie pozwoliła. na wsi opowiada ona czego to nie ma, 100 jajek dziennie, kiełabsy sama robi i to w 3 godziny cuda na kiju. A wogóle to czarownica jest. Kwiatki chowaja wszystkie przed nią. Mąż jak jej niechcący kota przejechał i powiedziała że jej za to zapłaci i długo tym samochodem nie pojeździ to miał wypadek pół roku później samochód do kasacji. Coś w tym wszystkim jest bo jak było sprzątanie kościoła to oni z nami byli ta z tyłu się trzyma a nasz proboszcz niewiele myśląc: co boisz się że ksiądz cię urzeknie? nie wiem skad sie ci ludzie wzieli

martocha na też napewno nie bo jak dostanę koło piątku @ to zanim owu i cała reszta to październik nas zastanie. w sumie teraz nie wiem jak liczyć płodne i czy liczyć.

Neciuszka- a badasz tempkę? to ona + śluz może Ci sugerować co z płodnymi.. Polecam ten portal 28 dni aby wszystko notować..I nie przejmuj się czerwiec jest równie dobry na poród jak lipiec czy sierpień :)
A przede wszystkim nie jesteś sama:)

martocha na też napewno nie bo jak dostanę koło piątku @ to zanim owu i cała reszta to październik nas zastanie. w sumie teraz nie wiem jak liczyć płodne i czy liczyć.
Metoda mojej koleżanki. Nie mogła zajść 6 cykli, w 7 wzięła dupka. 9,11,13,15,17dc seks bez testów owu bez niczego i jest w 5 miesiącu. Ja co prawda bez dupka, zrobiłam seks 9, 13, 16 myślałam, że za mało, a tu masz rośnie :-) Druga koleżanka też to zastosowała i tez się udało. Tak więc polecam

Szczerze mówiąc nie badałam. Z tym śluzem to tak że teraz prawie nie miałam wogóle potem jeden dzień, i dziś było sporo takiego przeźroczystego. Może zacznę mierzyć tem, tyle że ja mam zwykły termometr tylko.

Hah może za bardzo chciałam iść na wesele w sierpniu ;) no coś trzeba będzie zmienić teraz może co drugi dzień seksik rzeczywiście?

Zaszalałam dziś kupiłam książkę Grishama za całe 7 zł :D

Ostatnia edycja:
Sil oj kochana, no pewnie że odeśle. A może za drugim trafieniem i u Ciebie dwójeczka będzie.

Ael jak nie dziękowac jak tu trza do stóp padac i po paluszkach całowac.
A płacz, jak masz ochote rycz.Ja poród na wesoło już dawno czytałam i ja sobie życzę takich porodów jak tam dziewczyny opisują.

Sweet dziękuję kochana. Oj słońce ja to ciągle na czymś jechałam jak nie na dupku to na clo to na różnych innych pierdołach. Ale teraz w szczęśliwym cyklu brałam po półrocznej przerwie clo. Przecież ja tak ryczałam na tym clo, że szok. Strasznie działało ale widać skutecznie. Dopiero po takim czasie ale ważne że zadziałało i się udało.

Mag no to widzisz u mnie gin wyliczył, że 10 maj ale sam stwierdził, że rzadko kiedy donosi się do końca bliźniaczą.

ehh Neciuszka my z moim kochalismy sie pierwszy raz od dnia @ w 12-13 dniu cyklu potem dopiero w 15 dc i potem jakos przed @ kora ni nadeszla wiec tylko trzy razy w ciagu calego cyklu i bu fasolka:)

powiem wam jaka wczoraj była u mnie akcja zachciankowa
ja: oooo czipsy sobie zjemotworzyłam paczkę zjadłam może 2
Ja: bejbe dojesz bo się zepsują?
Małż: przecież chciałaś?
Ja: ale już nie chce
Małż: oj ty wydziwiasz
Ja: sam wydziwiasz jedz i nie marudź
Małż: a ty co będziesz jadła?
Ja: ooooo tosta sobie zjem
Małż: ja tez chce
Ja: ty masz czipsy jedz bo się zepsują

ahhahahha mniej więcej taka rozmowa, biedny on jest ze mną

Magenta i u mnie to samo, też tylko 3 razy, bo był taki nawał pracy w sierpniu, ze nie było kiedy

reklama
Witam!!! Dziurko jeszcze raz gratuluję dzieciaczków, zdrówka i szczęśliwego rozwiązania...;-)
A co do bliźniaków to byłam dzisiaj u mojej kumpeli z klasy co w zeszłym roku urodziła dwóch chłopców: Kacperka i Filipka... Słodziaki jak nie wiem, tylko non stop z nimi chodzić za rączkę musiałam po pokoju i zaczynają gadać, uśmiałam się jak nie wiem...
Neciuszka to my może w tym samym cyklu zaciążymy, oby się udało trzymam &&&&&&.
Jak na razie @ się rozkręciła a jak tylko się skończy to do dzieła, już mój D. mi powiedział że mam mu uświadomić kiedy będę miała ,,te dni,, to zaszalejemy:-) a ja stwierdziłam że jak jest mechanikiem to nie znaczy że mamy się przytulać ,,mechanicznie,,:-D a normalnie bez stresu!!!! pozdrawiam

Do góry