Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Poradźcie mi... co mogę zrobić sobie i mężowi na kolację bo już na te kanapki patrzeć nie mogę... naleśniki też już były... jajek nie lubię (w ciąży)... sałatki? Hm... no na grecką to już patrzeć nie mogę...![]()
Hm... tosty brzmią zachęcająco... ale nie mam z czym... nie lubię słodkiego a od sera żółtego mnie mdli...
Aaaa ja już nic nie wiem... jestem jakaś padnieta nie wiem czemu... chyba sie na deszcz zbiera i ciśnienie się zmienia...
Może pomidory w śmietanie? Mój ze mną się bije o ostatki jak sobie zrobimy na kolację.
pomidorki z cebulką pokrojone w kosteczkę, troszkę soli i pieprzu (pycha) szybka i lekkaFifcia a co powiesz na ziemniaka z piekarnika z sosem czosnkowym/tuńczykiem/ fasolą w sosie pomidorowym ewentualnie z samym masłem :-)
Neciuszka ja kiedys też pisałam na kielcekim i też mnie olano ciepłym moczem. Kurde...no kto by pomyslał. My mamy się wszystkie wspierać a co niektóre to takie...nie dokończe.
Fifka..hm...ja to jem jakoś ostatnio tylko jabłka. Bo tak: z kanapką za dużo roboty, z obiadem tym bardziej a jabłuszko...umyję, wytrę i zjem. I nawet talerza po sobie nie muszę myć