kwiatuszekq20
Fanka BB :)
a wlasnie kiedys pytałam co u paluszka ale byla cisza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a wlasnie kiedys pytałam co u paluszka ale byla cisza
Dziurko dla waszej trójkia ogólnie to ja też jak mam dla samej siebie robić to zawsze zjem coś bez gotowania.
Ja poproszę placka zmieniaczanego !!! aż chyba jutro zrobię
Fifka no chyba, że masz jabłka, to wtedy wykrój środek z pestkami, odetchnij tak dół by jabłko stało całkowicie płasko, do dziurki po środku wlej trochę wody, a jak się wyleje to nic, wsyp tam rodzynki, posyp cukrem, cynamonem i do mikrofali na 3 minuty. Minutę przed końcem można jabłko obrócić i dodać odrobinę wody jak za mało. W miedzy czasie śmietanę można wymieszać z cukrem i paroma kroplami cytryny, jak wyjmiesz jabłko to wtedy śmietaną polej jabłuszko. Słodkie, niekonwencjonalne jak na kolację i sycące.