reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Neciuszka tulę Cie strasznie mocno. Kochana, zobaczysz jeszcze przyjdzie Twój czas i Twoja kolej. Mówię z doświadczenia:-D

Ael łooo kochana dziekuję i Tobie ale to tak jak pisałam, nawet o tym nie myslę.

Ech...poszłam na wątek dla mam bliźniąt, chciałam wypytac o parę spraw a te mnie olały. Niedobre....

Magenta dziękuję! Ty też kochana majóweczka czy jeszcze kwietnióweczka?

reklama
Neciuszka trzeba było zjeść całą a nie pół ;-) należy Ci się... zobaczysz, że to było takie przygotowanie Twojej psychiki i teraz poleci jak z górki, w następnym cyklu już w TERMINIE(!) zobaczysz II kreski!! W każdym bądź razie trzymam z to mocno kciuki!

Ael z tymi ubrankami dla Dziurrki to idealny pomysł... pewnie każda z Nas będzie chciała się pozbyć paru szmatek jak nasze pociechy już z nich wyrosną

A tak poza tym to ja jestem co dziennie okropnie zmęczona :-/ myślałam, że senność to objaw wczesnej ciąży a mi od jakiegoś tygodnia przyszło taki zmęczenie, że rano ledwo zwlekam się z łóżka, o 12 muszę się już zdrzemnąć i o 22 znów chce mi się spać... też tak miałyście????

hej dziewczynki
dlugo mnei nie bylo

oooo.. co ja widze... DZIURKA !!!!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!!!!! zobacz kochana tak dlugo czekalas i zostalas podwojnie nagrodzona !!!!!! :D:D:D:D gratuluje raz jeszcze !! :))
ps. a powiedz mi co takiego sie stalo w tym cyklu? bralas jakies leki czy oderwalas mysli? :) jejku ale sie ciesze !!!! no rewelka :D:D

Neciuszka kochana wlasnie mialam pisac moje gratulacje a tu przeczytalam ze jednak betka nic nie wykazala:( oj kochana nie martw sie, glowa w gore, jeszcze tylko tydzien do dni plodnych :))))))

A tak poza tym to ja jestem co dziennie okropnie zmęczona :-/ myślałam, że senność to objaw wczesnej ciąży a mi od jakiegoś tygodnia przyszło taki zmęczenie, że rano ledwo zwlekam się z łóżka, o 12 muszę się już zdrzemnąć i o 22 znów chce mi się spać... też tak miałyście????

Taaak, ja miałam, to całkowicie normalne. Każda ciąża inna.

Dziura Ty nie dziękuj :p

Idę legnąć spać, bo dupa i nogi bolą, może uda mi się trochę zdrzemnąć.

Zjadłam pół bo tylko tyle było ale poprawiłam kawałkiem tarty :]

Szukam pozytywów tego wszystkiego jak narazie widzę jeden - długa gorąca kąpiel

Z tymi płodnymi to też teraz nie wiem kiedy będą, dupek ma mi wydłużyć cykl o kilka dni :/

Neciuszka trzeba było zjeść całą a nie pół ;-) należy Ci się... zobaczysz, że to było takie przygotowanie Twojej psychiki i teraz poleci jak z górki, w następnym cyklu już w TERMINIE(!) zobaczysz II kreski!! W każdym bądź razie trzymam z to mocno kciuki!

Ael z tymi ubrankami dla Dziurrki to idealny pomysł... pewnie każda z Nas będzie chciała się pozbyć paru szmatek jak nasze pociechy już z nich wyrosną

Ja tak mam i bez ciąży :-p

Idź, weź, ulżyj sobie ;-) ani się nie obejrzysz jak wszystko się uda!! Ale po dupie powinnaś dostać za zrobienie tego testu tak wcześnie :wściekła/y: nigdy więcej!

reklama
Neciuszka, szkoda, ale nowy cykl z dupkiem i się uda na pewno :) Ja bić nie będę, bo jeszcze potem na nas nakrzyczysz, ze musiałaś sobie drugą połowę prażynek zapodać i gruba czy coś ;)

Dziurka, ale ja mówię całkiem poważnie :) i nie rycz :) wykosztujesz się i tak, a jeden czy dwa ciuszki to naprawdę niewiele, potem przecież odeślesz, bo ja nie mam dwójki na raz, a drugie planuję :)

Do góry